Bli ledare i Team Snabbare

Vill du bli en av Team Snabbares uppskattade ledare?
Vi expanderar på flera orter i landet och söker nu fler duktiga och kunniga triathloncoacher, PT:s, triathlon-PT:s, löptränare, simcoacher med flera som brinner för triathlon, är pedagogiska och sociala, samt har driv, hjärta och idéer.

Som ledare på Team Snabbare har du stor möjlighet att påverka, eftersom vi jobbar i team och har nära kontakt med varandra. Du arbetar som konsult och kan därmed styra väldigt mycket när det gäller hur mycket och när du vill jobba.

Du ansvarar för att dina kunder får en säker, omväxlande, individuellt anpassad och resultatgivande träning utifrån Team Snabbares värdegrunder och koncept. Din viktigaste uppgift är att ge kunskap och inspiration som leder till utveckling!

Team Snabbare står för internutbildning, arbetskläder, lokaler vid behov, marknadsföring och försäljning via hemsida, sociala medier och nyhetsbrev.
Du är själv ansvarig för att på din ort marknadsföra dig med stöd av regionsansvarig från Team snabbare. Arvode faktureras månadsvis för de kurser och aktiviteter som bedrivits.
Vi stället stora krav på personliga egenskaper och kompetens.

Kompetenskrav
Licensierad personlig tränare t ex via Eleiko, The Academy, S.A.F.E., PT-School eller motsvarande utbildning, om du ska jobba som PT
Grenspecifik tränarutbildning i simning, löpning, cykel är meriterande
Minst ett års erfarenhet av triathlon
God förståelse för hur kroppens anatomi fungerar
God förståelse och kunskap om konditionsidrott

Personliga egenskaper
Stor drivkraft och förmåga att skapa goda relationer
Stort intresse av försäljning, då du ”jobbar som din egen”
Gillar utmaningen i högt satta mål
Du är en problemlösare som ser möjligheter
Du är en glad och varm människa

Ambition
Att skapa goda relationer, inspirera och utveckla 

Ansökan
Skicka ett personligt brev och ett komplett CV med foto till info@teamsnabbare.se och skriv ”jobbansökan” och vilken stad det gäller, t ex  ”Jobbansökan Lund” i ämnesraden.