Ledare på Tri Mallorca våren 2019

Boka Tri Mallorca hos Ving

Här bokar du 2019 års Tri Mallorca, via Ving (som står för flyg och hotell).

Våra populära ledare kommer att finnas på plats under Tri Mallorca, så att du ska känna dig trygg och få ut så mycket som möjligt av din tid med oss oavsett ambition och träningsnivå. Nedan får du lära känna de huvudansvariga ledarna. Fler presenteras närmare resan, liksom dagsprogram.

Pål Török har under ett antal år varit huvudtränare i Sveriges största triathlonklubb, Stockholm City Triathlon, och har själv hållit på med triathlon på olika nivåer i över 30 år och leder både simning, cykel och yoga. Han är även triathloncoach och certifierad yogalärare.

Pål startade Tri Mallorca och har som mål att alla som åker med ska komma hem gladare och starkare. Han är ansvarig för att du trivs, och för eventen som anordnas under lägret.Marika Török, gruppträningsinstruktör sedan mitten på 90-talet och har undervisat/undervisar i flera olika gruppträningsformer som Nia, Afro, Yogalates, Yoga, Bodybalance och funktionell träning. Hon är utbildad PT med många års erfarenhet av t ex triathleter. Numera driver hon www.yogamarika.com

Marika arbetar framförallt som yogalärare. I botten har hon även många års erfarenhet som leg barnmorska, leg sjuksköterska och dipl. Massör. På Tri Mallorca är hon ansvarig för Styrka & Rörlighet.

Ulf Hausmann har tidigare varit landslagssimmare i (Öst)Tyskland. Efter simmarkarriären jobbade han som simtränare för ungdomar i USA. Idag tävlar han både i triathlon, swimrun och i simning. Han tycker även om att förmedla kunskaperna och har de senaste åren gått flera professionella tränar- och ledarutbildningar inom idrotten, samt jobbar som SimPT och professionell triathloncoach. Ulf är Team Snabbares simguru och ansvarar för simningen under Tri Mallorca.

Johan Wetterhorn är med sitt lugna och trygga sätt en föredömlig ledare, som styr upp den ganska omfattande cykeldelen på Tri Mallorca. Förutom att vara en erfaren triathlet och långdistanslöpare är han också utbildad yogalärare.

Mattias Weineson

Mattias Weineson har under ett antal år varit huvudansvarig löptränare i Sveriges största triathlonklubb, Stockholm City Triathlon, och har själv hållit på med löpning, triathlon och swimrun i många år. Mattias är kvalitetsansvarig för Team Snabbares löpverksamhet och håller själv många löpgrupper och teknikkurser, samt är en mycket uppskattad löp-PT. På Tri Mallorca kommer han att hjälpa dig att springa snabbare, orka längre och hålla dig skadefri och glad på kuppen.

Boka Tri Mallorca hos Ving

Mer om Tri Mallorca