Så får du snabbkoll på Team Snabbare

2014 januari 24

Utbudet av kurser och träningstillfällen som ger kunskap, inspiration och utveckling ökar hela tiden hos Team Snabbare. Så mycket att det nu kanske börjar bli svårt att hålla koll på vad som faktiskt händer. Ett tips på hur du snabbt kan se vad som är på gång är att gå in på Kalendern i menyraden.

I Kalendern syns alla kursstarter som har ett datum, och det är i alla fall en bra början. Sånt som inte har ett färdigt datum finns alltså inte med. Det gäller t ex att boka PT, coach eller privatträning, en resa eller ett företagsanpassat event. Eller för att bli medlem i Team Snabbare (vilket ger dig extra förmåner) eller att köpa ett presentkort. Men resten finns med i kalendern. Och det börjar bli rätt mycket nu.

Just den här veckan som detta inlägg skrivs t ex, så pågick löpkursen Full fart i Sätrahallen på måndagen - men den syns inte i kalendern. För kurser som pågår under flera olika tillfällen visas bara starttillfället. Och det var inte första gången som gruppen sprang i Sätrahallen i Stockholm under Fredrik Zilléns ledning. Däremot syns Sim-PT, liten grupp 3 ggr under tisdagen, för det var första gången som just denna PT-grupp med Ulf Hausmann började, och då i Högdalsbadet.

Tittar man framåt i kalendern just nu så syns Mek med Marre - grundkursen imorgon lördag, för då visar Marcus Hultgren hur man plockar isär och sätter ihop cykeln inför resa, ställer in växlar och bromsar och annat matnyttigt. Samma dag börjar den lovordade kursen Funktionell träning för triathleter, 7 ggr med Marika Török säsongspremiär. Och på söndagen är det dags för Marika att hjälpa oböjliga järnspett att bli rörligare genom Yoga för stela, 7 ggr.

Vill man läsa mer eller boka är det bara att klicka i kalendern, på det man vill veta mer om. Vill man sortera fram något specifikt så väljer man just den produkten i rutan direkt ovanför kalendern. Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.