Zwift Deluxe by Team Snabbare - ZWDL

Klubben Zwift Deluxe by Team Snabbare - förkortat ZWDL på Zwift - är fri att vara med i för alla som vill få lite sällskap, träna cykling på Zwift ihop och rent av utvecklas och bli en starkare cyklist. Vi både tränar och tävlar ihop varje vecka (när man vill och kan).

Sedan vi startade har nästan alla åkare utvecklats och ökat sin cykelkapacitet. Många har t o m klassat upp sig för att de blivit för starka för den klass/kategori de hade när de gick med och började tävla.

Om du vill gå med i klubben, läs mer nedan och/eller skicka ett mail till zwift@teamsnabbare.se så ordnar vi det. Är du med i klubben kan du vara med och tävla för klubben - samt få rabatt på cykelresor med Team Snabbare. Men mest av allt får du lite trevligare när du cyklar Zwift - ihop med dina klubbkompisar, snackandes i appen Discord.

Våren 2022 har klubben fem olika lag med i världens största serie för e-cykling, Zwift Racing League (ZRL). Alla lag är mixedlag, med både killar och tjejer i (i olika klasser/divisioner, med olika starttider varje tisdagskväll).

Våra lagkaptener är:

  • Tina Karlberg, lag ZWDL ORANGE (C)
  • Pål Török, lag ZWDL BLACK (B)
  • Lena Grundin, lag ZWDL D-LUXE (D)
  • Patrick Svensson, ZWDL GREEN (C)
  • Michael Lokner, ZWDL BLUE (C)

 

Nästa säsong av ZRL började 5 april och pågår våren ut. Du kan läsa mer om den här.

För att gå med i klubben, gör så här:

  1. Skaffa en smart trainer som funkar att cykla Zwift på, skaffa appen Zwift och kom igång med det tekniska - läs mer
  2. Registrera dig på Zwift Power - https://zwiftpower.com/
  3. Gå med i vår klubb på Zwift Power: Klicka på Team > My Teams och sök fram Zwift Deluxe by Team Snabbare. Klicka på Join.
  4. Gå med på vår klubbs facebooksida: https://www.facebook.com/groups/385190085887319 (egentligen inte nödvändigt, men bra) - och gör gärna ett inlägg där i tråden där vi presenterar oss för varandra, så lär vi alla känna dig lite snabbare och du kommer snabbare in i gänget - och i något av lagen om du så vill
  5. Följ Pål Török, eller någon av de andra lagkaptenerna, i appen Zwift Companion, så att de kan lägga till dig i vår klubb på Zwift Companion. Då kan du vara med i klubbens event, t ex sociala meetups och tävlingar. Och vara med i klubbens chat där.