Zwift Deluxe by Team Snabbare - ZWDL

Klubben Zwift Deluxe by Team Snabbare - förkortat ZWDL på Zwift - är fri att vara med i för alla som vill få lite sällskap, träna cykling på Zwift ihop och rent av utvecklas och bli en starkare cyklist. Vi både tränar och tävlar ihop varje vecka (när man vill och kan).

Sedan vi startade har nästan alla åkare utvecklats och ökat sin cykelkapacitet. Många har t o m klassat upp sig för att de blivit för starka för den klass/kategori de hade när de gick med och började tävla.

Om du vill gå med i klubben, läs mer nedan och/eller skicka ett mail till zwift@teamsnabbare.se så ordnar vi det. Är du med i klubben kan du vara med och tävla för klubben - samt få rabatt på cykelresor med Team Snabbare. Men mest av allt får du lite trevligare när du cyklar Zwift - ihop med dina klubbkompisar, snackandes i appen Discord.

Hösten 2022 har klubben 6 olika lag med i världens största serie för e-cykling, Zwift Racing League (ZRL). Fem av dem är mixedlag, och ett är ett rent tjejlag. Lagen tävlar i olika klasser/divisioner, med olika starttider varje tisdagskväll.

Nästa säsong av ZRL börjar med första rundan13 sept - 18 okt. 

För att gå med i klubben, gör så här:

 1. Skaffa en smart trainer som funkar att cykla Zwift på, skaffa appen Zwift och kom igång med det tekniska - läs mer
 2. Registrera dig på Zwift Power - https://zwiftpower.com/
 3. Gå med i vår klubb på Zwift Power: Klicka på Team > My Teams och sök fram Zwift Deluxe by Team Snabbare. Klicka på Join.
 4. Gå med på vår klubbs facebooksida: https://www.facebook.com/groups/385190085887319 
 5. Följ Pål Török, eller någon av de andra lagkaptenerna, i appen Zwift Companion, så att de kan lägga till dig i vår klubb på Zwift Companion. Då kan du vara med i klubbens event, t ex sociala meetups och tävlingar. Och vara med i klubbens chat där.
 6. Registrera dig hos tävlingsarrangören WTRL, om du vill vara med och tävla i ZRL och kunna bli uttagen i något av våra lag. 
 7. Skaffa appen Discord, för att snacka med dina lagkamrater på gemensamma träningar och inte minst tävlingar. Framför allt när vi kör lagtempo ihop är det viktigt. Du blir inbjuden till lagets egen kanal.

Våra lagkaptener är:

 • Jan Axell, lag ZWDL BLACK (B Open)
 • Patrick Svensson, lag ZWDL ORANGE (C open)
 • Pål Török, lag ZWDL ASFALT (B open)
 • Lena Grundin, lag ZWDL D-LUXE (D open)
 • Lena Isgren, ZWDL GETING (C dam)
 • Michael Lokner, ZWDL CYAN (C open)