Nå resultat med egen coach – gratis mars ut!

2014 mars 04

Triathlon är en fantastisk sport. Och ju bättre det går, desto roligare är det. Med bra planering, eller kanske en riktigt bra coach, kan du utvecklas på bästa sätt och nå bästa resultat på tävling.
Nu breddlanseras Team Snabbares nya CoachApp, som gör det enklare att få professionell coaching på dina villkor. För att fira det bjuder vi på coachingen under mars. Så boka in dig så fort som möjligt och kom igång direkt. Betalningen för startpaketet gäller från april, men coachen kan du få redan nu.

Med Team Snabbares internetbaserade CoachApp har du alltid din tränare med dig. Här finns hela ditt träningsschema, med tydliga instruktioner från uppvärmning till nedvarvning. Du får veta exakt vilken puls du ska ha, hur fort det ska gå eller hur många watt du ska producera på cykeln.

När du är klar med passet talar du om för din coach hur passet gick, direkt i Appen. Samma sak med testerna. Tydliga instruktioner och lätt att fylla i resultatet, så att du kan följa dina framsteg i olika kurvor.
Självklart är allt anpassat efter dator, telefon och surfplatta. Så var du än är kan du nu hålla koll på vad du ska göra för optimalt resultat.

- CoachAppen är byggd för att fungera som ett praktiskt verktyg både för adepten och coachen, och för kommunikationen dem emellan. Träningsuppläggen som coacherna har i form av olika blockmallar och en stor passbank gör det lätt att anpassa träningsschemat till varje adepts behov. Inte minst efter feedback från adepten direkt i Appen, t ex efter de regelbundna testerna, säger Team Snabbares Head Coach Björn Andersson.

- Upplägget är kvalitetssäkrat på olika sätt, bland annat så bygger det på en liknande struktur hela tiden för att man ska kunna kontrollera och anpassa progressionen i träningsbelastningen på ett så precist sätt som möjligt, fortsätter Björn Andersson, som samlat på sig en massa kunskap genom både utbildning och, inte minst, en decennielång och framgångsrik internationell triathlonkarriär som heltidsproffs.

Team Snabbare har ett stort antal mycket erfarna coacher, så du kan alltid få en som passar just dig. För det är när du fått rätt förutsättningar för att bli så bra som just du kan bli, som det riktigt roliga börjar.

Björn själv är en av coacherna - han passar ju bra om du vill satsa mycket på att utveckla din cykling t ex, eller vill elitsatsa. Team Snabbares simguru Ulf Hausmann är en annan av coacherna. Behöver du särskilt utveckla din simning kan ju t ex Ulf vara ett intressant alternativ.

Vill du satsa på Swimrun? Varför inte lära av de bästa i så fall. En annan av Team Snabbares coacher heter nämligen Björn Englund, regerande mästare i Ö till ö.

Vill du bli svensk mästare på långdistans? Då kan du t ex få Emma Graaf som coach, hon är regerande mästarinna.

Eller är kosten extra viktig för dig? I så fall kan Team Snabbares coach och kostexpert Oscar Olsson vara mannen för dig. 

Ja, så där kan man hålla på. För Team Snabbares coacher är fantastiska, var och en på sitt sätt. De kan hjälpa dig oavsett om du är nybörjare som vill klara din första tävling eller om vill ha hjälp att komma vidare efter att ha gjort det du kan på egen hand tidigare. Coacherna har en riktigt bra internettjänst och ett genomtänkt stöd i form av olika träningsupplägg och specialister till sin hjälp. Allt för att du ska öka chansen att nå dina mål.

- Tjänsten är unik. Vill man ha en grym utveckling som triathlet, så är detta receptet, menar Team Snabbares vice VD Ulrika "Ullis" Eriksson, tillika ansvarig för användarsidan av coachingtjänsten.

- Det är nu enkelt, snabbt och smidigt att ha kontakt med sin coach. Det i sin tur gör att träningen blir mer motiverande samtidigt som den blir mer personligt anpassad. Och det är det som ger resultat i längden.

Relaterad länk: Nivåer och priserKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.