Dubbel anledning att läsa Outside nu

2014 mars 25

Vi på Team Snabbare gillar tidningarna Outside och Outside Träning. Det är därför vi valt att samarbeta med just dem och skriva artiklar, krönikor och göra lite tester åt dem om sånt vi själva gillar. Som i senaste numret av Outside Träning där vi bland annat gjorde ett våtdräktstest. I nästa nummer av Outside gör vi ett löpskotest. Vår löpguru Fredrik Zillén skriver krönikor och vi bidrar med lite annat också.

Allt detta som ett naturligt led i vår strävan att utveckla triathlonsporten i Sverige och inspirera alla äventyrslystna och träningsglada en smula. Om du tävlat i triathlon på sistone kanske du redan får tidningen Outside Träning, genom dess samarbete med Svenska Triathlonförbundet. Men om inte, ta chansen att prenumerera - för det är en tidning vi verkligen kan stå för och rekommendera våra vänner. Själva beskriver redaktionen innehållet så här: 

"Den initierade träningstidningen för människor som redan tränar mycket - helst utomhus. Outside Träning visar vägen för dig som vill BLI BRA och MÅ BRA."

Eftersom tidningen även gillar Team Snabbare har de låtit våra medlemmar få ett extra erbjudande om prenumeration - 3 nummer för 99 kr (mot 279 kr för 4 nr som normalt prenumerationspris). Vill du använda detta erbjudande så klickar du här.

Modertidningen Outside gillar vi också. Den i grunden amerikanska tidningen, som här översatts och mixats med svenska artiklar, kallas ofta världens bästa äventyrstidning. Den vänder sig till dig med en aktiv livsstil, som gillar bra bilder och reportage i världsklass. Samma erbjudande gäller där. Alltså 3 nummer för 99 kr (mot 249 kr för 4 nr som normalt prenumerationspris). Vill du använda detta erbjudande så klickar du här.

Så nu kan du träffa Team Snabbare på olika event och kurser och träningsresor lite här och var, men också på vår hemsida, på facebook och twitter. Och via Outside och Outside Träning. Dubbel anledning att prenumerera? Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.