Bokningen till Tri Mallorca 2016 har öppnat

2015 oktober 09

Många har väntat länge på att bokningen till "bästa träningsresan" Tri Mallorca skulle öppna för våren 2016. Och nu har den öppnat. Här kan du läsa mer och boka in dig på 7, 8, 9, 14 eller 16 dagar.

Och varför är det så speciellt att åka just på den här triathlonresan då? Jo det kan du läsa t ex här

En av nyheterna för 2016 är att en dag i veckan viks åt äventyr i naturreservatet Llevant, där man både kan ägna sig åt finfin bergslöpning, vandring och mtb-cykling, fritt val efter egna preferenser. Klassiker som Stora Bergsturen Cykel, när man cyklar hela bergskedjan, samt Långsimning över Alcudiabukten är så klart kvar.

De extremt nöjda och återkommande träningsresenärerna skriver omdömen om Tri Mallorca som "7 dagars barnkalas", "Har inte träffat någon som inte är nöjd", "Överträffade mina förväntningar med råge, nästa år blir det två veckor", "En resa för alla oavsett mål/träningsnivå. Jag känner att jag gått från nybörjare till lite mer erfaren på 1vecka.", "Prestigelös träning och alla inkluderades." och "Bättre träningsresa går helt enkelt inte att få.".

Team Snabbares och Tri Worlds träningsresor världen runt är mycket uppskattade och populära. Deltagarna ger alla delar i resan till Mallorca över 4 i betyg i snitt, på en femgradig skala. Helheten samt Stämningen/trivseln får båda 4,74 i snittbetyg. Det är antagligen en del av förklaringen till framgången. Deltagarna trivs med ledarna, sällskapet, omgivningarna och programmet. De tränar inte bara. Det kan man ju göra hemma. Det verkar som Team Snabbares ledord "Inspiration, Kunskap och Utveckling" har etsats in i resornas själ.

Eller som ett omdöme var efter resan i våras: "Maxat träningsutbud, toppenbra ledare, utmärkt hotell med riktigt bra mat. Oavsett om du tillhör eliten eller är nybörjare får du ut allt du kan önska, och massor med härliga nya vänner på köpet. Skön o glad stämning, träningsförutsättningarna perfekta.".

Ett annat svar på den uppföljande enkäten efter resan var: "En oförglömlig träningsresa med fantastiska, inspirerande och kunniga ledare!"

Bland ledarna har genom årens märkts både massor av inspiratörer, kunniga coacher och toppelit. Varje år brukar några regerande svenska mästare vara med som ledare. Och de bjussar på sig själva och sin erfarenhet, de med. De två bästa svenska långdistanstriathleterna, Åsa Lundström och Patrik Nilsson, har t ex båda varit ledare på Tri Mallorca. Men tonvikten ligger inte på elit, det är bara en kul krydda. Här är alla välkomna och får både rum att trivas och utvecklas.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.