Träningsavbrott under ekologisk konferens

Träningsavbrott under ekologisk konferens

2015 december 04

Team Snabbare är stolt träningsleverantör till den natursköna konferensanläggningen Skeviks Gård, utanför Gustavsberg. Skevik har tagit sin hälso- och friskvårdssatsning till en nivå som få konferensanläggningar kan mäta sig med. Ragnar Flink och hans härliga team gör det med hjärtat och det märks. Lokala- och/eller ekologiska råvaror ligger till grund för den mat som serveras. Skevik har förutom en fantastisk 700 kvm stor grönsaksodling, egna höns, grisar och kor.

När det kommer till hälsa och träning så ansvarar Team Snabbare för de pass som konferensgästerna kan boka in sig på. Dessa pass är helt anpassade efter gästernas önskemål och nivå. Såväl glada nybörjare som vana träningsmänniskor får utbyte och lagom utmaning.

På träningsmenyn finns allt från yoga, löpning, löpträning, funktionell träning till simträning. Team Snabbare arrangerar även träningshelger och håller föreläsningar på Skeviks gård.

För att få ett så bra resultat som möjligt är Team Snabbare gärna med i kundens planering redan på ett tidigt stadium, och kan arbeta med teman som matchar de målsättningar man sätter för sin konferens. Det kan t ex gälla teambuilding eller lanseringar.

Träningspassen är uppskattade och blir ett välbehövligt avbrott i konfererandet, som får idéer att landa och ger ny energi. Och sker inomhus på Skevik eller, oftast, utomhus i denna fantastiska skärgårdsmiljö så att naturen i sig kan bidra med mer energi och lugn till konferensgästerna.

Vill du veta mer så kontakta Skevik på telefon 08-570 387 00, eller bokning@skevik.se, hemsida www.skevik.se eller kontakta oss på Team SnabbareKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.