Team Snabbare bäst på Svenska Sportmässan!

 

[caption id="attachment_506" align="alignright" width="300" caption="Fullt med folk och stort intresse för att testa rundtrampseffektiviteten på cykeln i Team Snabbares monter. Någonstans där inne i kan man se tävlingsledarna Pontus Lindberg och Pål Török"][/caption]
Publiksuccé, samarbets- och franchiseförfrågningar och utmärkelsen ”Bästa monter”.  Det var resultatet när Team Snabbare gjorde mässdebut på Svenska Sportmässan.

Team Snabbare med Pål Török, Fredrik Zillén och Pontus Lindberg var ett av de utställande företagen på Svenska Sportmässan i Jönköping. Förutom att visa upp våra tjänster som TriMallorca, TriathlonCoachen, Spring Snabbare och Cykla Snabbare så höll både Pontus och Fredrik varsin föreläsning - "Ironman - så gör du" och "KALAS-metoden till ett effektivt löpsteg" (du får själv gissa vem som höll vilket föredrag).

Bästa monter

Å så här såg det ut på de mini-clinics Fredrik Zillén hade tre gånger om dagen då han pratade KALAS-metoden och folk fick testa olika KALAS-övningar på löparbanan längs väggen.

Team Snabbares närvaro utsågs till bästa montern på mässan med motiveringen:
"För att deras förevisning av löpteknik och trampeffektivitet på ett engagerande och lättförståeligt sätt fångade mässbesökarna på ett sätt INGEN annan monter gjorde".

Vi tackar och bockar inte bara för den fina utmärklsen utan även för att så många av våra "fans" hade sökt sig dit att vi dessutom blev den av årets nya utställare som drog flest VIP-besökare (med VIP-rabattbiljett utskriven från hemsidan) till mässan i år.
admin
admin

FörfattareKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.