De bästa väljer Team Snabbare

2012 oktober 15

Det har minst sagt gått bra för alla som använder sig av Team Snabbares alla olika tjänster. Och då pratar vi både om eliten, TriathlonCoachens adepter och om alla lite mer ”vanliga” människor. Här kommer ett axplock.

BILD till höger: David Näsvik under ett träningspass med tillsammans med Antti Antonov och Lelle Moberg under ledning av Team Snabbares löptränare Fredrik Zillén. Ser riktigt bra ut David! Håll nu den här stilen i Florida om några veckor!

Vi kan börja i Kalmar där hälften av SM-medaljerna vid Kalmar Ironman gick till personer som tränat och/eller rest med Team Snabbare. David Näsvik (brons och maran på tre timmar trots magproblem som gjorde att han inte fick i sig energi alls från halva cyklingen och framåt), Åsa Lundström (guld och andra svenska någonsin att vinna en officiell Ironmantävling) och Emma Graaf (silver) har alla tränat löpteknik med Team Snabbare och de två damerna förberedde sig också inför säsongen med två veckor på TriMallorca. Åsa Lundström blev dessutom även dansk mästarinna på Ironmandistans (hon bor i Danmark) medan Emma Graaf även tog hem segern vid Vansbro triathlon.

Håller vi oss kvar i Kalmar ett tag till så klarade samtliga av TriathlonCoachens adepter som körde Ironman Kalmar sina uppsatta måltider och slog personliga rekord.

Vid Stockholm Triathlon fanns det gott om Team Snabbare-tränade deltagare. I stafett-tävlingen vann till exempel laget med Team Snabbares simtränare, Micke Rosén, på första sträckan, Fredrik Robertsson (som tränar cykel i Team Snabbares cykelstudio) tog hand om mittensträckan och Team Snabbares coach, Björn Englund sprang hem segern.

Och i Norge vid världens kanske tuffaste triathlontävling Norseman blev Lelle Moberg femma och bäste svensk och Marcus Hultgren åtta. Lelle tränar löpteknik med Team Snabbare medan Marcus är coach på TriathlonCoachen, cykelansvarig tränare på TriMallorca och har tränat löpteknik med Team Snabbares löpexpert Fredrik Zillén.

Om vi flyttar oss till tävlingen Ö till Ö hade sex av deltagarna bland de nio lagen som tog sig först i mål tränat löpteknik med Team Snabbare och betydligt fler än så har simmat med Micke Rosén.

TriMallorcas cykelguide/tränare Olle Norberg (som även han tränar löpteknik med Fredrik Zillén) kvalificerade sig för andra året i rad till Ironman Hawaii där han tog sig i mål på en fin tid som näst bäste svensk.

Vill inte heller missa George Bjälkemo som tog medalj både på SM på halv Ironmandistans i Tjörn och på Duathlon-SM. George har länge varit en duktig löpare men det är hans utveckling på cykeln som har tagit honom upp till de främsta i landet. Om du undrar hur han har tränat för att bli en bättre cyklist kan du läsa om det på Georgs blogg ”Bonk or Glory”.

Så finns det så klart en lång rad andra människor som genom TriMallorca, TriathlonCoachen och olika tränartjänster inte bara slagit personliga rekord och blivit av med skador utan även haft otroligt roligt på vägen.

Grattis till er allihop! Grattis också till dig som just nu som bäst börjar förbereda dig för säsongen 2013. Det är nu du lägger grunden och det roliga börjar!

ps. Vill man läsa lite vad mer deltagare som anlitat Team Snabbare tycker? Kolla då på de här länkarna för Spring Snabbare, Cykla Snabbare, TriathlonCoachen och våra event.

X


Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.