TriMallorca 2013 - bättre på allt!

2012 oktober 15

Den populäraste träningsresan utomlands för svenska triathleter, TriMallorca, öppnar bokningen till 2013 års Mallorcaresa fredagen 19 oktober kl 15.00. Och målet är, trots succén i år, att bli bättre på allt.[custom_frame_right][/custom_frame_right]

Nytt för i år är bland annat en uppgradering av hotell – till fyrstjärniga Viva Blue i Alcúdia / Playa de Muro. Cykelmöjligheterna är lika bra där, men cykeluthyrning och cykelservice blir en klass bättre. Löpträningen blir bättre än vid förra hotellet - och simmöjligheterna blir fantastiska.

På hotellet finns från i vår Mallorcas modernaste utomhuspool, med inbyggt chipsystem för automatisk tidtagning och undervattenskamera för videoanalyser av simtekniken. Dessutom är det bara ett par hundra meter till havet. Den som har ork har även nära till caféer, restauranger och nöjen. Här finns bland annat gym, bastu, jacuzzi, en spa-avdelning och ännu större och trevligare avkopplingsytor runt poolerna, som passar bra mellan passen.

Ännu fler kompetenta glädjespridare kommer också att fungera som ledare, och det kommer att finnas ännu fler träningspass att välja mellan. Allt för att man alltid ska hitta något som passar, oavsett om det gäller simning, cykling, löpning, yoga & funktionell träning eller vandringar och utflykter med trevligt sällskap.

Två högklassiga, snygga och sköna träningsplagg ingår också i priset: Välja två av dessa: träningslinne, cykeltröja, cykelbyxor.
Reslängder blir 7, 10, 14 eller 21 dagar, med start 21 april och slut 19 maj. Avgångar från Stockholm, Köpenhamn och - nytt för denna gång - Göteborg.

Alla är välkomna. Barn, unga, medelålders, gamla. Nybörjare, erfarna och elit.

En hel del kommer att tävla i Mallorca Ironman 70.3 den 11 maj, och ännu fler kommer att bilda bästa svenska triathlonhejaklacken utomlands.

På TriMallorca har vi alla kul, blir bruna, trött och lyckliga. Mer info kommer under de närmaste dagarna.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.