Känn ingen sorg för mig Göteborg

2012 december 15

TriMallorca vill ha fler kompisar med från Göteborg i vår. Nu är äntligen direktflyg fixat även därifrån. För dig som flyger från Göteborg blir det samtidigt 500 kr billigare jämfört med tidigare - för att du slipper byta i Berlin. Alltså två bra nyheter i en.

Det blir helt enkelt ett bättre resalternativ från "Sveriges framsida" nu än tidigare, i alla fall på söndagar. Så vill du åka en, två eller tre veckor från Göteborg till TriMallorca 2013 så blir det nu samma pris som från Stockholm och Köpenhamn (istället för 500 kr dyrare, som tidigare). Och direktflyg, med Ryanair.
TriMallorca 2013 har redan sålt slut en gång, men lagt till extraplatser - som nästan också är slut. Nu hoppas deltagarna, som kommer från hela landet (ja några även från utlandet), på fler träningskompisar från Göteborgsområdet när de sista extraplatserna bokas. Äntligen kan vi som Håkan Hellström säga "Känn ingen sorg för mig Göteborg".Priserna och infon på bokningssidan är inte helt uppdaterade, men alla som bokat eller bokar söndagsflyg från Göteborg kommer att få det till samma pris som flygen från Stockholm och Köpenhamn. Gäller avresa 21, 28 april samt 5 maj.
Cykelfrakten är egentligen dyrare på Ryanair, men det bjuder arrangören Tri World AB på. Glöm dock inte att det är hård cykelväska som gäller, och att det är viktigt att lägga med cykelfrakt vid bokningen för att det ska fungera.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.