Ny träningsresa i påsk - Tri Andalucia!

Redan till påsken har det hunnit bli varmt och skönt som den bästa svenska sommar i Andalusien i södra Spanien. Så då åker vi dit för att cykla i och njuta av utsikten från fantasiska berg, för att vandra eller springa längs härliga stränder och för att simma i medelhavet.

Vi flyger smidigt med direktflyg från Stockholm och Göteborg till Málaga. Första halvan av tiden bor vi i Ronda, en dramatiskt vacker stad i bergen. Härifrån finns fantastiska vägar att cykla på i alla vädersträck. Andra halvan av tiden bor vi vid kusten, på stranden i mysiga Almuñecar. På båda orterna finns 25m bassäng, samt bra löpmöjligheter, förutom de fina cykelrutterna som för de flesta blir höjdpunkten.

Samma grundidé som för den populäraste träningsresan för svenska triathleter, Tri Mallorca, gäller även här. Simning, cykling, löpning, triathlon, funktionell styrketräning, yoga och rörlighets-träning, tester, trevligt sällskap och erfarna och inspirerande guider och instruktörer.

På Team Snabbares träningsresa Tri Andalucia finns det träningsmöjligheter för varje smak. Åtta härliga träningsdagar från Stockholm (24 mars - 1 april) eller tio från Göteborg (23 mars - 2 april), över påsken 2013.

Detta är lite förhandsinfo. Mer information kommer senare, då det även kommer att gå att boka sig via bokningssajten. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. För bokning redan nu: Skicka ett mail till booking@triworld.se med ditt namn (och på dina eventuella medresenärer) och berätta om du vill ha cykel med dig, om du vill hyra på plats (ange storlek i så fall, så får du ett erbjudande om det) eller om du inte tänker cykla.

För lite mer information redan nu, se dessa pdfer:

[custom_frame_left]Tri Andalucia - 10 härliga träningsdagar påsken 2013, från Göteborg[/custom_frame_left]

och [custom_frame_left shadow="off"]Tri Andalucia - 8 härliga träningsdagar påsken 2013, från Stockholm[/custom_frame_left]

 
admin
admin

FörfattareKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.