Head for open water

2013 Februari 07

[custom_frame_right][/custom_frame_right]- Vi har sedan tidigare i år utvecklat vårt samarbete med Vansbrosimningen och detta tillsammans med HEAD som ny leverantör och Mikael Rosen som ansvarig gör att vi nu har mycket goda möjligheter att utveckla Öppet Vatten-verksamheten i Sverige, säger Bengt Jönsson Förbundsdirektör på Svenska Simförbundet.

Detta apropå att Svenska Simförbundet idag skrivit avtal med HEAD som samarbetspartner för en fyraårig satsning där HEAD kommer att vara officiell leverantör till Öppet Vatten i Simning.

Team Snabbares simansvarige Mikael Rosén hjälper Head att utveckla våtdräkter, med Sverige som testbädd för att se om triathlon kan vara en ny Headbransch även internationellt. Så här långt är erfarenheterna goda.

- Det blir en spännande resa att tillsammans utveckla den svenska öppet vattenverksamheten och få möjlighet att ge våra Svenska landslagssimmare de bästa materiella förutsättningar att prestera på topp, säger Chris Flodén, ansvarig för HEAD Swimming i Norden.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.