TriMallorca 2013 - så tyckte deltagarna

Den största svenska triathlonresan utomlands, TriMallorca, blev en fyra veckor lång – och intensiv - triathlonfestival. 160 glada gäster bidrog till att stämningen var hög hela tiden, och att man nu i efterhand minns tillbaks på tiden där med extra glädje och värme.

En del var kvar på festen en vecka, men de flesta stannade längre. En del kom som rena nybörjare utan någon som helst aning om vad triathlon egentligen var, en del tävlar som proffs. De kom från runt om i Sverige, från nordligaste norr till sydligaste söder - ja en del t o m från utlandet. En del var 20 och nyfikna, och en del var 60 och lika nyfikna.

Varje morgon börjar med en aktivitet innan frukost, för dem som vill. Varför inte jogga på stranden? Eller yoga. Eller simma i havet.
Varje morgon börjar med en aktivitet innan frukost, för dem som vill. Varför inte jogga på stranden? Eller yoga. Eller simma i havet.

De flesta deltagarna var mellan 30 och 50, människor som gjort eller vill göra triathlon till en livsstil. Man vill utmana sig själv, utvecklas, få mer energi i sin vardag och leva ett aktivt liv. Någon gång per år vill man gärna samla ihop allt det bästa på en gång för att liksom få sig en energikick som varar länge, få nya kunskaper och nya vänner. Det är i alla fall det som vi vill åstadkomma med Team Snabbares träningsresor, varav den största alltså går till Mallorca på våren.

13-27 okt, 1 eller 2 veckor, kommer nästa träningsresa med Team Snabbare att gå, då styr vi kosan mot Andalusien för en favorit i repris. Mer info kommer snart.

Nästa år kommer TriMallorca tillbaks också, under fyra veckor igen; 7 april till 11 maj. Resan kommer alltså att ligga över både påsk och Ironman 70.3-tävlingen, med möjlighet till 7, 10 eller 14 dagars resa från olika avreseorter.

Nedan några bilder från årets TriMallorca. En liten film om årets resa finns här. Och sist: så här tyckte deltagarna om årets resa.

2cykelobergsvandring

3cykelmatokul

4simpatrikhund

6startomassage

12vinner

Cykling

En resa med TeamSnabbare är mer än en träningsresa, det är en resa som utvecklar kropp och själ, kamratskap och vänskap, så varför välja det ena eller andra när man kan få allt!
Martin Wetterhorn, Malmö

Träning i all form med erfarna ledare, intressanta och givande föreläsningar, god mat, bra boende, vacker natur, kul event, tävlingar och sällskap med likasinnade - vad mer kan man önska av en lyckad träningsresa.
Marie Eriksson, Stockholm

patrik nilssonOm man jämför med andra träningsresor så var ju denna betydligt mer personlig. Gemenskapen var mycket bättre och träningar och föreläsningar var helt enkelt roligare.
Patrik Nilsson (bilden till höger), svensk mästare på halvironman och vinnare av sin klass på Mallorca Ironman 70.3 i år.

Att en snart sextioårig normal motionär kan utvecklas så mycket på två veckor både mentalt, fysiskt och tekniskt måste bero på att resan erbjöd alla möjligheter till detta. Tack för att ni alla bidrog till mitt livs bästa resa! Ni kunde inte gjort det bättre!
Kerstin Espelund, Kalmar

Redan lovordat researrangemanget till alla träningsvänner & sagt att detta var den bästa resan jag gjort!!
Christian Segerfalk, Ängelholm

 

swimrun anneliePersonen som myntade uttrycket "Borta bra men hemma bäst" har bevisligen aldrig varit på resa med TriMallorca. Tio fantastiska dagar till ända, längtar redan tillbaks. Stort tack alla!
Annelie Persson (bilden), Stockholm, här under en av SwimRun-evenemangen under TriMallorca.

Tusen tack för en superresa. Trots att jag valde bort cyklingen känner jag att resan var värd varenda krona. Den positiva stämningen och känslan av att allt är möjligt gör att jag gärna rekommenderar resan till andra och även vill åka själv igen.
Åsa Berg, Stockholm 

Ska man lägga pengarna på en enda resa under året så är det TeamSnabbares resor som gäller. Garanterat bäst valuta för pengarna, både när det gäller upplevelserna, gemenskapen, utbudet, maten, boendet och magkänslan. Och det oavsett om du åker själv eller med sällskap. Du får dock räkna med att alla andra resor blir bleka i jämförelse, resten av livet ;-)

Nina Lundgren, Hjärnarp
admin
admin

FörfattareKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.