Vinn en startplats till Stockholm Halvmarathon!

Vi vill se dina löpar- och triathlonbilder! Den fulast, den snyggaste, den roligaste, den svettigaste samt den gladaste bilden belönas med en startplats till Stockholm Halvmarathon den 14 september.

Var med i vår fototävling där Maxim i samarbete med Team Snabbare ger dig chansen att vinna en startplats till Stockholm Halvmarathon! Du laddar upp en löpar- eller triathlonbild på Team Snabbares Facebboksida, www.facebook.com/teamsnabbare.
En enväldig jury väljer sedan ut de fem bilder som vi tycker är bäst i kategorierna:

  • Snyggast
  • Fulast
  • Roligaste
  • Svettigaste
  • Gladaste

GladastJonasTyp så här som bilden till höger kan till exempel en bild i kategorin "Gladast" se ut. Bild från Team Snabbares seanste träningsresa till Mallorca då Jonas Lerneteg blev så här glad över hejarklacken under Ironman Mallorca 70.3. Men den här är inte med i tävlingen. För det första har den inte laddats upp på Facebooksidan å för det andra är det Team Snabbares eget fotografi. Foto: Tommy Sollén.[/caption]

Men du, det är lite bråttom. Redan nu på onsdagmorgon den 19 juni klockan 9.00 utses vinnarna. Vinnarna meddelas via ett meddelande på respektive Facebooksida. Så håll koll där under onsdagen då vi redan samma dag ska meddela vilka som vunnit tävlingen.

OBS: Genom att delta i tävlingen har Team Snabbare rätt att publicera din bild på Team Snabbares Facebooksida, Twitterflöde och teamsnabbare.se.
admin
admin

FörfattareKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.