Häng med på långpass i helgen!

Nu på lördag, den 29 juni, är vi ett gäng som tänker köra ett lite längre träningspass vid Hellasgården med ca 1900 m simning, 60-90 km cykel och 10  km löpning beroende på vad du anser vara ”långt”. Gemensam lunch tar vi efteråt.

Så här såg det ut vid en liknande träningsdag förra året. Team Snabbares Pål Török försöker avgöra exakt hur blöt han kommer att bli under det ihållande regnandet som den dagen bjöd på. Men på lördag blir det sol! Som på bilden här till höger såg det ut vid en liknande träningsdag förra året. Team Snabbares Pål Török försöker avgöra exakt hur blöt han kommer att bli under det ihållande regnandet som den dagen bjöd på. Men på lördag blir det sol!

På lördag går SM på långdistans (4 km simning, 12 mil cykel, 30 km löpning) i Motala. Vi på Team Snabbare tycker det är lite orättvist att endast de som tagit sig till Vätterns strand ska få ha kul tillsammans i många timmar. Vi har därför bestämt oss för att bjuda in till ett lite längre gemensamt träningspass där vi siktar på att köra upp mot halv ironmandistans under lugna och trevliga former. Vill man köra lite kortare går det självklart också bra.

Plats: Samling vid bryggan vid Hellasgården i god tid för ombyte och föreberedelser innan startskottet smäller klockan 8.00.

Tidsplan med lite grova cirkatider:

8.00 - 8.45 simning (1900 m). Cykelvakt finns på plats.
8.45 - 11.45 cykel (60-90 km). Beror på vad man har lust för.
12.00-13.00 löpning (10 km spåret Hellas). Vill man ta två varv för att få ihop till en HIM går det självklart bra.

Alla som har lust stannar för gemensam lunch/fika på Hellasgården efteråt.

OBS: SMHI lovar sol och nästan vindstilla!

Hoppas vi ses!

Team Snabbare
admin
admin

FörfattareKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.