Ja, ja, det blir väl extra allt då!

2013 augusti 28

cykling i andalucien 2En grej som är kul med Team Snabbare är alla engagerade människor som är med på något sätt. Som t ex det här med träningsresan Tri Andalusien i oktober. "Kan vi inte köra hela programmet båda veckorna istället?!", "Jag vill simma första veckan", "Vi vill cykla några dar vid kusten andra veckan, även om det blir mest simning då". Vi ger oss. Så klart ska vi ha extra allt hela tiden. Det är ju egentligen det som är vår grej.

:-)

Så nu ändrar vi oss och smackar på med ledarledd träning i simning, cykling, löpning, triathlon, funktionell styrketräning, yoga och rörlighetsträning under både första och andra veckan. Därtill tester, god mat och trevligt sällskap så klart. Förutom all träning under ledning av erfarna och inspirerande guider och instruktörer ingår kurser som normalt kostar över 5 000 kr i priset:

Välj mellan att resa en eller två veckor. Vi flyger smidigt direktflyg från Stockholm till Málaga. Träningsresan Tri Andalusien har personlig prägel, välkomnande atmosfär och ett starkt begränsat antal platser. Nu kör vi - mota höstdepressionen i dörren, kör över din post-tävlingssäsongs-blues och ladda om batterierna med oss i Andalusien.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.