Cykla mer, lev mer!

Cykla mer, lev mer!

2019 juli 05

Många av oss älskar att cykla. Och mest av allt kanske vi älskar att cykla i berg, när det är soligt och varmt, med vackra vyer och härligt sällskap. Då har vi två tips...

Träningsresan till Röda havet, med boende på båt, är nu fullbokad. Men det finns platser kvar på den episka cykelträningsresan för finsmakare - till cykelparadiset Gran Canaria 17-24 januari 2020. Till Gran Canaria åker vi framför allt för att cykla i berg.

Flyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Vi bor bekvämt med halvpension på fyrstjärnigt vuxenhotell med uppvärmda pooler, gym och spa i Playa del Inglés. 

Nästa års träningsresa till Mallorca blir ännu mer cykelorienterad, med ett helt gäng erfarna cykelguider som alla hittar bästa fikaställena, bästa asfalten och bästa vyerna. Resan kommer att gå redan över påsk (4-18 april), med avgångar preliminärt 7 dagar både 4 april och 11 april, 10 dagarsresa den 8 april samt 14 dagar den 4 april.

Självklart kommer vi att ha en triathlondel och yoga också, som vanligt. Men det kommer antagligen att bli betydligt fler deltagare, och många kommer att komma bara för cyklingen.

Det kommer att finnas minst 10 olika cykelgrupper att välja på varje dag, indelade efter längd och fart, samt speciell teknikgrupp för dem som behöver. Mer info närmaste veckorna. Vi räknar med att kunna öppna bokningen i månadsskiftet augusti/september.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.