Glada påsknyheter redan nu

Glada påsknyheter redan nu

2019 november 28

SwimRun är en av de aktiviteter som ingår för dig som bokar Triathlontillägget på resan. Filmen från SwimRun Mallorca i april 2016.

Planeringen av cykel- och triathlonresan till Mallorca över påsk går vidare. Förra veckan satt triathlongruppen ner och planerade in aktiviteter som simteknikcoaching, löpteknikcoaching, äventyrssimning, trailrun och swimrun på schemat - som annars kretsar kring den härliga cyklingen. JuniorCampen har också tagit nästa steg, med några fler klara juniorledare. Och ett nytt 10-dagarsalternativ har blivit bokningsbart - denna gång på Sunwing 4-14 april.

De flesta dagar kommer du att efter frukostbuffén ta dig till cykelstarten kl 09.30 för att välja cykelgrupp för dagen. Om du inte valt Triathlontillägget förstås, för då finns de flesta dagar antingen coachad simteknik eller löpteknik på schemat redan innan frukost. Så då blir det tidigare start.

Från planeringsmöte 23 november inför Tri Mallorca 2020, alltså triathlondelen av träningsresan med cykelfokus till Mallorca i påsk. Medsols nedifrån vänster: Pål Török - övergripande ansvarig för resan, Mattias Weineson - löpansvarig, Peter Eidegren - cykelansvarig, Ulf Hausmann - simansvarig och Håkan Wettergren - triathlonansvarig.

För dig som kör Triathlontillägget blir det dessutom oftast något efter cyklingen också. Ibland lite längre aktiviteter, som äventyrssimning, trailrun och swimrun. Det kommer även att bli en speciell yoga för triathleter. Det var några av sakerna som bestämdes mer i detalj under senaste planeringsmötet för triathlongruppen. Programmet kommer att vara sprickfärdigt av träningsglädje, utveckling och äventyr!

Sunwing Alcudia Beach

NYTT 10-DAGARSALTERNATIV

Nu finns även en 10-dagarsresa till Sunwing Alcudia Beach som nytt alternativ. Detta efter att det första 10-dagarsalternativet till Astoria Playa 8-18 april blivit nästan fullbokad.

På Sunwing kan du även bo 7 eller 14 dagar. Det är också här som JuniorCampen går av stapeln, för dem som reser med barn eller ungdomar.

NYTT OM JUNIORCAMPEN

Här nedan är några av de ledare som redan är klara till JuniorCampen, alltså den del av träningsresan som innebär träning, lek, utmaningar och upplevelser för barn och ungdomar 5-17 år medans deras föräldrar är ute och cyklar.
Sara Bornedal är den ständigt nyfikna och trygga tanten som aldrig kunnat bestämma sig för vad hon ska bli när hon blir stor, men däremot vet att människors mående och utveckling alltid kommer att vara hennes fokus.
Driver och är ”Born Creative”. 
Älskar att mixa fysisk aktivitet med utmaningar och upplevelser. Vardagsutforskar gärna världen till fots, på cykel eller på SUP tillsammans med sina hundar.
Sandra Almer Carlsson är penntrollet som till vardags driver cykelbutiken Vélo Performance, där hon jobbar som cykelmekaniker, massör samt kost- och träningscoach. Cyklist som sedan ett år tillbaka gått över till den mörka sidan och ägnar sig nu helhjärtat åt triathlon. Brinner för att inspirera både vuxna och barn till att röra på sig och äta bra. Har dock inga som helst problem med att själv ta en fika (eller två).
Lotta Nilsson är juniorledarstabens mesta Järnkvinna! Med fina resultat från IM, ÖTILLÖ och flertalet triathlonlopp i ryggsäcken - i kombo med sin pedagogiska utbildning och sin mångåriga erfarenhet som idrottslärare och instruktör - är hon en ovärderlig kugge i vårt maskineri. 
Med driv, engagemang, hjärta och en lagom dos jävlaranamma ser hon till att tanke blir action på alla arenor där hon verkar. En stålmormor som tycker det ska va gött å leva!


  Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.