Gratis Öppen matta med Karin nästa vecka

Gratis Öppen matta med Karin nästa vecka

2018 november 22

Nästa vecka på tisdagens, torsdagens och lördagens Simträning Deluxe (alltså 27/11, 29/11 och 1/12) har fysioterapeut Karin Hammarlid Öppen Matta. Det innebär att du har chansen att då få en snabbkoll av din status, utan kostnad.

Karin gör en minimini-rörelseanalys på dig, med snabbehandling av enkla åkommor. Blir möjligt att träffa henne direkt innan respektive pass, att gå ifrån ett kort tag under passet eller efter passet.

Karin kan hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå. Hon hjälper dig dels att förebygga skada, dels att få ut så mycket som möjligt i utveckling och skadefri träningsglädje av de timmar du lägger ned på att simma, cykla och springa! Är skadan redan skedd, så finns Karin där för att behandla den så du snabbt kommer tillbaks.

Sagt om Karin:

"Karin såg helheten och kunde justera flera skavanker på samma gång där andra bara hade sett ett problem i taget. Med bara en behandling ändrade hon mitt löpsteg från haltande till känslan att inte riktigt nå ner till marken när jag sprang. Med ett genomtänkt program med övningar fick jag fortsätta att göra jobbet själv och det ingav ett stort förtroende för hennes kunnande. När den egna behandlingen inte räcker till går jag med glädje tillbaka till Karin för nya mirakel." 
Margareta Hansson, ultralöpare och triathlet.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.