Nya vinterresor: Liveaboard Röda Havet och Cykling på Gran Canaria

Nya vinterresor: Liveaboard Röda Havet och Cykling på Gran Canaria

2019 mars 22

Nu har bokningen för två nya resor med Team Snabbare öppnat: 

Under tränings- och upplevelseresan till Röda Havets kristallklara och varma tropiska vatten bor du på en modern och bekväm båt (Liveaboard) i ett guppande träningsparadis. Det går utmärkt att bara yoga och bada, eller bara simma. Eller göra både och, plus att snorkla och kanske lära sig grunderna i fridykning. Chansen är också stor att du får simma och snorkla med t ex delfiner, sköldpaddor och eleganta rockor i deras naturliga miljö, bland färgrika korallrev. Räkna med att du kommer hem med ett lugnt och lyckligt sinne samt med bättre kroppskännedom, kroppskontroll och simteknik. Allt inhämtat i fantastisk miljö såväl ovan som under ytan!

Den episka cykelresan till cykelparadiset Gran Canaria är perfekt för dig som vill ha många vackra, varma mil och höjdmeter i benen under vintern. Det är utmanande och precis lagom varmt, och tajmat med att kylan och mörkret gör sig som mest påmint här hemma. Efter varje cykeldag blir det yoga för stela cyklister. Det fyrstjärniga vuxenhotellet har fin simpool, spa och takterrass med havsutsikt. Trevligt sällskap och kunniga, inspirerande ledare från Team Snabbare ingår också.

Båda resorna klimatkompenseras enligt Gold Standard till 110% för alla ledare och deltagare, så att din resa minskar koldioxidutsläppen i världen istället för att öka dem.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.