Simnyhet: Mellandagscamp & Vårkort!

Simnyhet: Mellandagscamp & Vårkort!

2019 november 15

Tio simpass och 13 timmars simning med personlig feedback. Det är vad som väntar under Simcamp Deluxe Mellandagarna, 26 dec - 5 jan. Ett perfekt sätt att boosta dig själv och börja det nya året med bättre teknik, högre fart och full av energi.
Vill du säkra kontinuitet, simglädje och utveckling hela våren, så är dagens andra nyhet något för dig: Deluxe Vårkort. I Vårkortet ingår alla ordinarie inomhuspass vårterminen 2020 (över 80 st), samt 1 Teknikcoaching med filmad simanalys och de eventuella simcamper som blir av under våren (inkl 40% av Mellandagscampen).

För att utveckla sin simning, är det ofta nödvändigt att tillbringa mycket tid i vattnet. Under Mellandagscampen får du chansen till en riktigt intensiv boost, där du med coach och feedback tränar såväl teknik som fart och distans under tio dagar i sträck (varav en återhämtningsdag på mitten).

Varje tillfälle har ett uttalat teknikfokusområde. Varje pass börjar med ca 5 min genomgång på land om dagens teknikfokus, sedan blir det ca 15 min rent teknikfokus i vattnet med dagens speciella tema. Passen är indelade i distanspass och fartpass som vi kör växelvis varannan dag. Totalt 10 dagar/tillfällen och 13 timmar simning. Vi simmar såväl i Eriksdalsbadet, Gubbängsbadet som i Farsta simhall och Nälstabadet. Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.