Skölpaddor, rumpor, halvnakna män & det stora blå.. #XTERRAmaui

2016 oktober 19

"Så då var man äntligen på plats i Team Swedens Crib, japp här bor jag med min ass’et, två halvnakna män – Jari & Seb och utanför i har vi det stora blå där våra kompisar Donatello och Michelangelo bor. Ja, Jari har döpt dem men de var inte blyga utan o gömde sig i kloakerna utan kom fram o presenterade sig direkt när vi hoppa i havet" bloggar här Sue Paz Thunström, en av dem som kvalade in till xterra-vm-finalen på Maui på söndag via seger i sin åldersklass i XTERRA Sweden.

Bjuder på en bild från när de hämta mig på flygplatsen, Hawaii-style med blomsterkransar på sig och en till mig❤ Aloha!

Proffshämtning från flyget - Sebastian Norberg och Jari Palonen hämtade upp Sue, Hawaii-style.

Det känns verkligen magiskt att var här. Att ha det stora blå havet precis utanför hotellrummet. För att simma så byter man om till bikini och sen går man över gräsmattan ner bland lavastenarna ner i havet. Att få simma med en sköldpadda det första som händer (+ att man får det på bild!!) gjorde inte den redan underbara simningen mindre mäktig.

Vi har ätit lunch, dricker kaffe, segar lite och lyssnar på Seb som läser upp resultatlistan från förra året. Snart är det dags för löpning längst tävlingsbanan för att reka och i kväll blir det simning igen i solnedgången.

Cykeln är ihopskruvad och redo för att få rulla imorgon längst banan då också.

Än känner jag mig lugn, otroligt lugn faktisk. Så otroligt skönt att ha kommit hit så nu tänker jag bara njuta av det sista som är kvar på 2016-års tävlingssäsong.

Fick hjälp med att tänka hur jag skulle flyga över för att hantera jetlag och jag måste erkänna att det var otroligt bra planering- mår oförskämt bra. Direkt flyg till Cali sova en natt på hotell och sen vidare dagen efter till Hawaii. Så nu har kroppen redan börjat få koll på vad klockan är här, yay!

Imorgon blir det en sväng till cykelbutiken för att fixa det sista kring hojarna.

Rock n’ Run!

/Sue

Sue bloggar annars här, om du vill följa henne löpande.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.