Workshops x 2 med Jari, inför XTERRA

Förutom de olika träningseventen inför XTERRA Sweden 13 augusti och XTERRA trail run / iFORM-loppet 14 augusti (där huvudpoängen är att få en guidad visning av banorna och få träna på dem), så har du nu chansen till två unika workshops som gör dig till en bättre mtb-cyklist och en bättre löpare i svår terräng.

Vardera workshop är 2 timmar lång, och fokuserad på att i liten grupp lära sig mycket om teknik när du cyklar MTB respektive springer i lite mer utmanande terräng. Du kommer att få mycket individuellt feedback av den extremt kompetente workshopledaren, Jari Palonen.

Jari länge tävlat framgrångsrikt inom Adventure racing, multisport och terrängtriathlon. Hans mål i år är att kvala som proffs till XTERRA-VM på Maui, Hawaii. I fjol tog han brons som amatör i sin age group. Tidigare i år kom han trea i Haglöfs Åre Extreme Challenge, efter att bland annat ha satt den snabbaste cykeltiden i tävlingens historia, oavsett tävlingsklass, även stafett inräknat. Så ta chansen och lär av Jari!

Workshopen passar både dig som tänkt tävla i XTERRA 13 augusti, och dig som bara vill förbättra dina kunskaper om hur du tar dig fram snabbt och effektivt i lite svårare terräng. Du behöver vare sig vara grym på MTB eller på att springa för att gå på dessa workshops, men kunna ta dig över små hinder.

Ni kommer att öva i liten grupp och gå igenom de viktigaste sakerna för att komma snabbare och tryggare fram i terrängen, allt utifrån gruppens behov.

Mer om Jari

XTERRA-workshop med Jari: MTB - Fredag 5/8 kl 16.00-18.00

XTERRA-workshop med Jari: trail löpning - Söndag 7/8 kl 10.00-12.00.
Pål Török
Pål Török

FörfattareKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.