Så säger deltagarna

Så säger deltagarna

"Magiska piller för att fixa tekniken och bli snabbare finns inte. Men det här är inte långt ifrån. En otroligt prisvärd och fulltäckande helg för att se vad som kan förbättras."
Dennis Danneholt

”Jag är så glad att jag struntade i Vasaloppet och la pengarna på det här istället. Det har gett mig en enorm kick i min träning!”
Victor Lisinski 

"Som deltagare på detta läger kan jag inte annat än vara supernöjd! Jag är nybörjare inom triathlon och satsar på att genomföra en Ironman i Kalmar! Tack vare detta genomtänkta läger, med kanonbra ledare och program, så är jag nu ännu mer motiverad och förberedd att genomföra den träning och mentala förberedelse som ett långt triathlon kräver.  Hade nått ändrats hade det troligtvis blivit sämre. Prisvärdare helg får man verkligen leta efter! Allt var perfekt genomtänkt och överträffade mina höga förväntningar!"
Karl Tiselius 

"En riktigt kul och givande helg med bra upplägg och duktiga ledare. Kände att jag fått många fina användbara teknikkorrigeringar och övningar med mig. Komplett och prisvärd helg :-)"
Mikael Renström

"Bli snabbare helgen har gjort mig medveten om vad jag behöver jobba med. Var jag har mina starka och svaga sidor, så nu har jag lättare att fördela krutet rätt i kanonerna :)"
Camilla Nikula

"Med precis ett halvår kvar till Kalmar Ironman var "Bli snabbare-helgen" en riktig motivationsboost i vinterkylan. Upplägget var mycket givande med ett välkomponerat program, kunniga och inspirerande ledare samt framförallt personligt anpassad feedback med konkreta tekniktips och förslag på övningar för att bli snabbare i alla grenar. Helgen var över all förväntan och jag hoppas det kommer en uppföljare!"
Kenneth Boman