Våtdräktstestare sökes!

Team Snabbares ska från och med nu att utföra tester åt tidningen Outside Träning. Ibland kommer bara våra egna erfarna coacher att stå för testandet. Och ibland, som nu, tänkte vi även bjuda in andra. Nu är det alltså dags att testa våtdräkter. Först några kriterier som vi vill att du uppfyller. Vi vill gärna att du tar dig runt en Ironmansimning på ca 60 till 80 minuter. Har du dessutom provat mer än en våtdräkt är det ett plus men inte nödvändigt. Du får inte vara sponsrad eller ha väldigt starka känslor för ett visst märke. 

Testerna kommer att utföras under en längre tid men vi ska ha ett speciellt testtillfälle i Högdalsbadet. Preliminärt är den dagen den 8 februari.

Så vill du vara med och testa, utvärdera och skickar du ett mail till info@teamsnabbare senast den 21 januari 2014 där du också skriver längd och vikt så vi vet vilken storlek du har. 

OBS! Medlemmar i Team Snabbare och Team Snabbares coachingadepter har förtur. Men alla har chansen.
Fredrik Zillén
Fredrik Zillén

Författare4 Svar

Anna Anehag
Anna Anehag

2014 Januari 21

Hej!
Jag har simmat Vansbro 2 ggr. Senaste tiden var 40:43. Har även kört en del triathlon tävlingar sprintdistans. Vet inte om det räcker. Äger en egen Sailfish one och hade innan det en annan billigare dräkt av annat märke (kommer ej ihåg…).

Jag är 1.72 lång och väger i dagsläget ca 64 kg. Kan vara 60 kg den 8 feb. Min Sailfish dräkt har storlek S/M, men då ligger jag i överkant på den storleken.

Hoppas att jag kan vara en intressant testperson!

Med Vänliga Hälsningar
Anna Anehag

David B
David B

2014 Januari 20

Vad kul att teamsnabbare har fått denna möjlighet! Har skickat in ett mail om att medverka som testperson.

Hjalmar Sven Kemps
Hjalmar Sven Kemps

2014 Januari 17

Hej skulle gärna testa våtdräkt ,jag är 1,89 long och 104 kilo ,med storlek xxl eller xl Med vänlig hälsning, Hjalmar

Agneta Bergman FRedrikson
Agneta Bergman FRedrikson

2014 Januari 17

Skulle vara jättekul att testa våtdräkter. Jag skrev till info@teamsnabbare.se. Hoppas att det stämmer. Länken blir ingen komplett mailadress.
Med vänlig hälsning
Agneta

Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.