Kurser och föreläsning i Göteborg

[custom_frame_right][/custom_frame_right] Tack vare stor efterfrågan åker Spring Snabbare tillbaka till Göteborg i slutet av mars för att hålla kurser i effektiv löpteknik.

Har du inte möjlighet att vara med på någon av kurserna kan du istället välja att komma på föreläsningen "Löpsteget - så funkar det" där du får veta allt om hur du gör för att göra löparsäsongen 2012 din kanske snabbaste någonsin samtidigt som du minskar risken för problem i knän och höfter.
Allt i samarbete med Göteborgs största träningsanläggning Fysiken.

Grundkurs i effektiv löpteknik

Under 3,5-4 timmar får du lära dig allt om hur du springer effektivt, hur du tar uppför- och nedförsbackar på bästa sätt och de mest effektiva styrkeövningarna. Allas löpsteg filmas och analyseras. Allt vi går igenom när det gäller teknik, styrka och förslag på effektiva pass får du samlat i ett kurshäfte.

Grundkursen passar både dig som tränar mycket och dig som precis har kommit igång. Alla får kritik och utveckling från den nivå de befinner sig på.

Omfång: 3,5-4 timmar
Antal deltagare: Max 6 personer
Plats: Fysiken, Gibraltargatan 39-41
Pris
: 900 kronor kronor inklusive kursmaterial

Anmälan: anmalan@springsnabbare.se

KURSDATUM - Göteborg

Lördagen den 24 mars 10.00 - FULLBOKAD
Söndagen den 25 mars 9.00 - FULLBOKAD
Söndagen den 25 mars 14.00 -FULLBOKAD

Anmälan via e-post: anmalan@springsnabbare.se

FÖRELÄSNING – GÖTEBORG

”Löpsteget – så funkar det” 60 minuter föreläsning som de vanligaste felen och hur du  kommer runt dem för att få till en effektiv löpteknik som gör dig snabbare och som dessutom minskar belastningen på knän och höfter. Vid ett fleratal tillfällen har personer som lyssnat på denna föreläsning slagit nytt personligt rekord inom ett par veckor.

Dag: 24 mars, 16.00
Plats: Fysiken, Gibraltargatan 39-41
Pris: 50 kronor för de med medlemskort på Fysiken, 100 kronor för övriga.
Anmälan: Ingen anmälan, platser så länge de räcker.

Som vanligt finns så klart en mängd kurstillfällen i Stockholm under våren. Tider och datum hittar du på knappen här nedan.

[custom_button text="Kurser i löpteknik" title="Kurser i löpteknik" url=http://www.teamsnabbare.se/spring-snabbare/kurser-i-lopteknik size="medium" bg_color="#FF5C00" text_color="#FFFFFF" align="left" target="_self"]
admin
admin

Författare5 Svar

inger
inger

2012 April 18

Hej, det blev snabbt fullt i Göteborg på grundkursen i effektiv löpning. Kommer ni att köra fler kurser i Gbg under våren? och i så fall när?
MVH Inger

Team Snabbare
Team Snabbare

2012 April 19

Just nu är det i princip fullbokat med annat in i juni. Det blir förhoppningsvis fler vändor till Göteborg i år men dessvärre inte nu under våren. Se till att prenumerera på Team Snabbares nyhetsbrev så får du direkt veta när det finns planer för nya resor till västkusten.

/Fredrik Zillén

Linda
Linda

2012 April 07

Hej!

Jag är så glad att jag snubblade över din sida på jogg.se, här är ju fullt av intressant och rolig läsning!

Jag är en ganska nybliven löpare som tycker att det är superintressant att läsa om teknik och material och är jättesugen på att gå en grundkurs i löpteknik. Kommer det gå fler kurser i Stockholm under sommar/höst? Åker du ut till andra ställen i landet än Göteborg? Jag bor mittemellan Norrköping/Linköping/Örebro och om du är i de krokarna någon gång är jag på direkt!

mvh Linda

Team Snabbare
Team Snabbare

2012 April 09

Hej Linda

Kul att du gillar sidan! När det gäller kurser av olika slag kommer de att fortsätta hela vägen in i december. Nya datum kommer med jämna mellanrum. Förhoppningsvis kommer det även bli kurser på lite olika orter runt om landet. Det hela beror lite på efterfrågan. Finns det finns folk som vill gå kurs och ett bra ställe att samarbeta med (behöver lokal att visa löpstegsfilm i och bra löpmöjligheter i närheten), ökar chanserna för att jag åker dig.
Föreslår att du registrerar dig för att få nyhetsbrevet (till exempel i sidfoten) så får du alltid meddelande om kommande utbildningsturnéer.

/Fredrik Z

Linda
Linda

2012 April 11

Vad bra – tack! Då ska jag hålla ögonen öppna! /Linda

Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.