Succé för TriMallorca

2012 juli 11

TriMallorca 2012 blev en formidabel succé både sett till att vi var över 100 personer på plats totalt under de två veckorna, och till den positiva respons vi fått under och efter träningslägret. Stort tack för det till alla som var med och gjorde det möjligt, både du som var ledare och du som var deltagare!

[custom_frame_center][/custom_frame_center]

Vi är så stolta så vi rodnar när vi läser de positiva omdömena efteråt, från deltagare som varierar i erfarenhet från otränade nybörjare, via mer erfarna motionärer till svenska mästare och triathlonproffs. Här är ett axplock av de skriftliga omdömena:

”Fantastisk bra läger m härliga människor. Triathlon har blivit ännu roligare - Nu efter lägret på tävlingar så har man mkt kompisar som hejar och jag känner mig som en del av en familj. TriMallorcafamiljen.”

”Två veckor i solen på Mallorca tillsammans med likasinnade och därtill ovanligt trevliga människor. Många mil i benen och en tävling som avslut...mycket bättre än så blir det inte. När jag tänker tillbaka så blir jag lycklig och det är väl ett gott betyg?”

”Otroligt rolig och nyttig start på säsongen: bra träningsmöjligheter och ett fantastiskt tillfälle att lära känna triathleter alltifrån Kiruna till Simrishamn.”

”Jag hade en motivationssvacka under våren efter Vasaloppet men under Tri Mallorcas 6 dagar fick jag ihop 23h träning, inklusive en tävling. Väl hemma igen har jag fortsatt att träna och motivationen är på topp. Nästa år vill jag träna med Tri Mallorca i två veckor.”

”Alla kan vara med, även den som inte är så tränad innan. Det blev ett startskott för mig. Nu känns träningen mycket lättare!”

”Genomtänkt upplägg med bra blandning av teori och praktik. Entusiastiska, engagerade och kompetenta ledare vilket smittade av sig på redan engagerade och entusiastiska deltagare!”

”Oavsett om du är elit eller nybörjare så hittar du alltid pusselbitar som gör dig bättre, snabbare och gladare på TriMallorcas läger. TriMallorca har verkligen tagit fasta på helheten kring triathlon med att förutom bra cykling bl a erbjuda Sveriges bästa coacher inom löpning och simning på resan. Föreläsningarna på kvällarna gav många aha-er även om man trodde man kunden en del. Kul! Och alla härliga medresenärer se'n. En riktig energiboost för den kommande säsongen. I'll be back!”

”Här finns plats för alla. Du behöver inte vara värstingtriathlet. Här finns ett smörgåsbord att pröva på för alla och du får massor med kunskaper via inspirations- och teknikföreläsning samt praktiska övningar. Hela resan ger energi och inspiration och gör att du vill bli en triathlet antingen som tävlande eller motionär. Alla - oavsett nivå - var jättetrevliga kompisar och bjöd på erfarenheter, kunskaper och sina bästa sidor. De ansvariga för resan och träningen såg verkligen varje enskild individ och brydde sig om alla deltagare. Jag älskar resan och kommer att göra om den nästa vår om gudarna vill :-)”

”Full av energi och inspiration efter en underbar träningsvecka på Mallis, med massa goa nya träningsvänner!”

”Jag har så himla kul hela tiden! Vi tränar, pratar, skrattar, dricker kaffe på torget, tränar mer, tränar varierat och skrattar ännu mer. Det är värsta egotrippen, en hel vecka med bara ansvar för att jag har det roligt. Att kunna välja ur programmet och tyvärr måsta prioritera bort, eftersom allt inte får plats...”

”Detta var det roligaste sättet att ha semester på! Aldrig provat träningsresa förut, men rekommenderar det till ALLA som gillar att röra på sig! Älskar numera att både springa, cykla och simma ;) Tack för underbara dagar med ett fantastisk gäng!”

” Jag tror alla oavsett nivå kan hitta fantastiska möjligheter att utvecklas. Det gjorde jag och jag är hur nöjd som helst både med lägret och hur jag genomförde tävlingen innan vi åkte hem!”

”TriMallorca visade sig vara den ultimata semestern för min tekniksuktande lillhjärna, min tanketrötta storhjärna och för varenda liten muskel hela min träningstörstande kropp. En veckas frosseri i träning, expertis och härliga människor. Med hem kommer 63kg packning, en trött men brun och trimmad och ffa bättre kropp, ett lyckligt sinne, och ett stort leende som liksom inte går att tvätta bort. Jag har fått en hel hög nya vänner, lärt mig massor och haft världens bästa hejaklack under ironmantävlingen. Det kan helt enkelt inte bli bättre. Jo, möjligen med en vecka till ;-) Vill du ge någon en riktigt fin present, så ge bort en resa med Team Snabbare. Maken till arrangörer, ledare och det de gör finns helt enkelt inte. Om jag ska tillbaka? Utan tvekan.”

”Min första träningsresa med er. Inga egentliga förväntningar mer än att jag verkligen såg fram emot hela upplägget. Blev positivt överraskad på i princip alla punkter. Mycket välordnat, underbar stämning, fantastiska människor. Ett speciellt tack till Marika och Pål för er enorma värme och omtänksamhet. Er inklusiva attityd gjorde allt så enkelt och avslappnat. Känsla var mer som att vara med en stor familj än något annat. Att det dessutom fanns oändliga möjligheter till träning och glädje gjorde allt bara bättre. Jag är tacksam kort och gott.”

”Varit på Mallis säkert 15 ggr men det här slog allt. Beroendeframkallande!”

Beställ vårt kostnadsfria nyhetsbrev (fyll i din e-postadress i rutan nere till höger i sidfoten) så får du först av alla veta när vinterns och vårens träningsresor med TeamSnabbare släpps.

Vill du se mer av hur TriMallorca 2012 var, så kolla in resebloggen: http://trimallorca.tumblr.com/Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.