Chrissie Wellington gör come back!

2013 januari 15 1 kommentar

Knappt har långdistanstriathlons överlägsna drottning meddelat att hon drar dig tillbaka innan det är dags för come back för henne i tävlingssammanhang.

[custom_frame_right][/custom_frame_right] Så ja, sluta dregla nu. Det handlar dessvärre inte om triathlon. Istället är det ganska otippat längdskidor det handlar om då hon den 10 mars ställer upp i Engadin Skidmaraton i Schweiz. Som namnet antyder är det 42 kilometer som gäller på den ganska flacka banan.

Team Snabbare är helt övertygad om att det kommer gå strålande. Alla som följt henne eller läst hennes biografi ” A Life Without Limits” vet att hon har ett sätt att, så att säga, ”go all in” på ett sätt som väldigt sällan ligger nära till hands för vanliga människor.

Det vi undrar nu är: när ska Vasaloppet slå henne en signal? Med Chrissie i spåret kan de dra ner på marknadsföringen för utländska idrottare till ett minimum under de kommande åren. Det finns även delar av Team Snabbare som omedlebart skulle göra vad som krävs för att komma över en nummerlapp för att få dela spår med en sådan legendar.1 Svar

Mina
Mina

2019 november 15

Visst e4r han duktig och kul att han delar med sig av sitt “dagliga” tykcer jag, fler se5dana bloggar vore kul. Lxx

Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.