Påskcykla i Ronda & havssimma i Almuñecar

2013 mars 19

Trött på snön? Varför inte cykla i värmen och simma i medelhavet istället i påsk?

Head Swimming anordnade ihop med Team Snabbare en träningsresa i Almuñcar förra veckan, alltså i södraste Fastlandsspanien. Regionen heter Andalusien och den lilla kustremsan med mikroklimatet i skydd av bergen heter Costa Tropical.
Lägret innebar dels en övergång av Head Swimmings resor till att ske i Team Snabbares regi i framtiden, som en del i samarbetet mellan parterna. Dels utgjorde lägret en förberedelse för tre av ledarna som även kommer att vara med på påskens träningsresa TriAndalucia (Ulf Hansen, Mikael Rosén och Pål Török).
Under TriAndalucia kombineras Almuñecar med fantastiska Ronda, som bjuder på cykling i absolut bästaMallorcaklass. Deltagarna kommer att få sitt lystmäte både av vacker utsikt, fantastiska vägar, värme och frånvaro av störande trafik.

Efter halva tiden uppe i bergen - med cykling bland de "vita byarna", träning i funktionell styrka och rörlighet i trädgården med milsvid utsikt, löpteknikdrillning i skuggan av apelsinträd och blommande magnolia och simning i Rondas 25-meters-pool - så cyklar gänget ner till kusten och Almuñecar. Medans bagaget åker buss samma väg.

För att i Almuñecar fortsätta med mer av samma, fast med tillägg som havssimning och en träningstävling i swimrun.

Övriga ledare på Tri Andalucia blir Ulrika Eriksson, Fredrik Zillén, Tommy Sollén och Marika Török.

Några få platser finns kvar och kan bokas här: www.booking.triworld.se

Här intill kan du se några bilder från förra veckan i Ronda och Almuñecar. Foto: Linus Ahlberg och Pål Török.

Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.