Björn Andersson ledare på TriMallorca

2013 mars 20

Vill du veta hur man gör för att gå under två timmar på cykelsträckan på halv Ironman-distans? Varför inte fråga någon som gjort det. Eller ännu hellre, cykla med honom. Det kommer man kunna göra under två av veckorna på TriMallorca.  


Björn Andersson i vindtunneln. Bild från www.bjornandersson.se

I många år har Björn Andersson kallats för "Überbiker" av både konkurenter och internationell triathlonpress för sin förmåga att krossa motståndet på cykeln mellan T1 och T2. Han har bland annat vunnit tävlingar som Wildflower , Timberman 70.3 Ironman och UK 70.3 Ironman mot hårdaste möjliga internationella motstånd och har banrekordet på den extremt kuperade Norseman-bananNu är det klart att Björn Andersson är cykelledare på Team Snabbares träningsresa TriMallorca under perioden 28 april till 12 maj. Du som är bokad kommer också att kunna boka in en bike fit tillsammans med Björn för att få ut maximalt av din cykelställnig. Bokar gör du via din resebokning.

Är du endast på plats någon av de övriga veckorna behöver du inte vara allt för ledsen över det. Övriga cykelledare har kanske inte Björn Anderssons imponerande placeringar på internationella stortävlingar på sina CV:n, men de är verkligen inga duvungar utan har många års erfarenhet som cyklister/triathleter och cykelledare på Mallorca.

Mer om Björn Andersson hittar du på hans hemsida: www.bjornandersson.se.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.