Cykelnyhet: 10-dagarsresa till Sunwing i påsk

Cykelnyhet: 10-dagarsresa till Sunwing i påsk

2019 november 14

Vy mot Sunwing Alcudia Beach från vattnet, samt över en del av hotellets cykelgarage.

10-dagarsresan till Astoria Playa (vuxenhotellet i Alcudia) är nästan fullbokad. Så det är glädjande att det nu finns ett 10-dagarsalternativ även till Sunwing Alcudia Beach, 4-14 april 2020. Just det alternativet bokas dessutom utan flyg (det ordnar du själv, eller kontaktar Team Snabbare för att få hjälp med separat) och blir därmed billigare.

Andra nyheter för cykelresan till Mallorca över påsk är att du kan boka medföljande på resan, som inte deltar i träningen (gäller både vuxna och barn) till rabatterat pris.

Detta blir elfte året i rad Team Snabbare åker med gäster till Alcudia för att cykla. Jämför gärna med andra. Med Team Snabbare får du:

 • Team Snabbare kan cyklingen på Mallorca! Mer om cyklingen, Bike Mallorca.
 • 16 heltidscykelguider ger dig ett oöverträffat antal cykelgrupper (minst 10 olika grupper varje morgon). Du hittar alltid en grupp som har lagom fart och distans för dagen. Du kan bestämma dig på morgonen för vad som blir bäst just idag. Guiderna hittar bästa asfalten, bästa vyerna och bästa kaffet på ön. Mer om guider och övriga ledare.
 • After-bike-yoga, föreläsningar och workshops ingår i priset. Dessutom har du möjlighet att lägga till för massage, individuell coachning, nålbehandling eller liknande du behöver för att inte missa någon cykeldag eller behöva känna dig onödigt sliten. Mer om vad som ingår i resan.
 • Dessutom kan du boka Triathlontillägget, om du vill få personligt coachad teknikträning och upplevelseträning i simning, löpning, triathlon och swimrun. Utomhus 25m bassäng finns på Astoria Playa. Mer om triathlontillägget, Tri Mallorca.
 • Eller så kan du boka JuniorCampen, om du reser med barn. Mer om JuniorCampen.
 • Du kan antingen ta med egen cykel på flyget eller boka en riktigt bra hyrcykel som i så fall står och väntar på dig i hotellets cykelgarage när du kommer. Nyckel i handen vid incheckning, och inget krångel med att packa ner, släpa, packa upp och oroa sig för skador på sin egen cykel.
 • Välj mellan fem olika resperioder: 7, 10 eller 14 dagar, 4-11/4, 4-14/4, 4-18/4 samt 11-18/4 med Ving. Eller 10 dagar, 8-18/4, med Apollo.
 • Extra fint cykelhotell (4,5 stjärnor), med lite högre standard, bättre mat, bätre cykelservice, bättre betyg och kundnöjdhet än andra resor. Riktigt bra halvpension ingår.
  • I detta fall antingen Juniorsvit på vuxenhotellet Astoria Playa (10-dagarsalternativet), där man också satsar rejält på det kulinariska. Vill du äta i lugn och ro - och samtidigt gott och nyttigt - är detta cykelhotellet för dig.
  • Eller dubbelrum på Sunwing Alcudia Beach (7, 10 eller 14 dagar) , som ligger direkt på stranden och har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2019 för bästa familjehotell på Mallorca. Här går också JuniorCampen, för barn och ungdomar 5-17 år med massor av träning och kul ihop med dedikerade och erfarna ledare. Allt medans föräldrarna är ute och cyklar.
 • Direktflyg med bra tider och väntande transferbuss. Avresa från Stockholm, Göteborg och Malmö. Mer om flygtider, priser och alternativ.
 • Denna resa är, liksom alla våra andra resor, klimatkompenserad till 110%.

Välkommen att hänga med!
#ving @ving #SunwingAlcudia @sunwingalcudia
#apollosports @apollosports #astoriaplaya @astoriaplaya
@mallorca #mallorca

  Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.