Falun med Team Snabbare IF

Falun med Team Snabbare IF

2020 februari 19

 

När Team Snabbare IF åker på träningshelg är det både mycket träning och mycket social samvaro som står på menyn. Tidigare har föreningsbenet av Team Snabbare bl a simsprungit på Fårö 1:a advent samt fäktats mot och läst poesi för varandra i Uppsala.

I Falun 14-16 februari utgjordes träningen av simning, yoga, velodromcykling, skidåkning och överraskningsmomentet redskapsgymnastik. De mer sociala delarna utgjordes bland annat av gemensamt lagade middagar och sena samkvämskvällar med kortspel i lag.

Team Snabbare AB ordnar professionella och inspirerande träningsevent och träningsresor. Men den här texten handlar om Träningskollektivet/föreningen Team Snabbare IF, som har fokus på att kombinera träning med social samvaro och kulturella upplevelser.

För många var velodromcyklingen den stora grejen med helgen. Några gick kurs på lördagen och "körde upp" på söndagen för att få sin licens. Andra hade redan licens och fick träna på söndagen. Det var i vilket fall kul!! Som att ha ett åkband på Gröna Lund, men behöva trampa berg-och-dal-banan helt själv.

För andra var SNÖ den stora grejen, och chansen att få gå skidteknikkurs med skidcoach Kalle Gräfnings. En del gjorde det på lördagen, andra på söndagen. En del både och. På lördagen var det snö och sol och på söndagen snö och regn. Men snö var det. Annat kul i skidspåren var att få skida upp för mördarbacken inne på skidstadion där världscupen i skidor gick helgen innan. Hoppbackarna lät vi dock bli att testa denna gång.

Självklart innehöll helgen även yoga och simning, för det gör så gott som alla träningsevent med Team Snabbare IF, precis som de flesta resor med Team Snabbare AB.

Var nästa träningshelg med Team Snabbare IF blir får vi se i framtiden. Men trevligt kommer vi att ha och trötta kommer vi att bli. Det är sedan gammalt.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.