Höstens simnyheter - Simboost & Eriksdalsonsdagar

Höstens simnyheter - Simboost & Eriksdalsonsdagar

2019 juli 17

Nej, sommaren är inte slut än. Men i slutet av augusti kan du dra igång simhösten med en rivstart. En annan nyhet för hösten är ännu ett Simpass Deluxe på Eriksdalsbadet varje vecka. En förenkling är att dina klippkort gäller för alla olika Deluxepass, oavsett dag.

Simcamp Deluxe Höstboost 26-31 augusti består av sju coachade simpass under de sex sista dagarna av augusti 2019. Det blir en riktig simboost inför hösten och innesimningen. Totalt åtta timmars simning med personlig feedback, där vi både simmar ute vid Hellasgården och inne, både på Eriksdalsbadet och Farstabadet. En slags säsongsövergång alltså. 

Coachad fartträning med teknikfeedback kan du få på onsdagsmorgnarna i höst och vinter, kl 7.30-8.30 på Eriksdalsbadet. Deluxeveckan blir då så här:

En förenkling mot tidigare är att klippkorten på 4 eller 10 gånger gäller på alla inomhuspass Deluxe.

Nya datum finns också för crawlkurser intensiv (3 veckor med 6 tillfällen, på tisdagar och torsdagar i Farsta) finns också bokningsbara nu.

Nya datum för teknikcoaching med filmad simanalys finns också ute. Där blir du filmad med undervattenskamera från tre olika vinklar. Därefter går du igenom dina filmer tillsammans med coachen (oftast Ulf Hausmann), samtidigt som du får en större kunskap om vad du bör prioritera för att enklast komma vidare till nästa nivå i din simning, och därmed nå dina mål. Du får träna på det som just du behöver mest. Och så filmas vissa fokusområden igen. Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.