Massor av yoga i höst

Har du också kommit på att det här med yoga nog inte är så dumt? Då är du inte ensam. Allt fler yogar. Och av allt fler olika anledningar. Och på allt fler olika sätt. Nu kan du t ex Jogga & Yoga, vara med på Yoga & smothie eller Yoga & öl.

Höstens yogaprogram ser ut så här:

Fem yogapass varje vecka alltså, med lite olika inriktning. Yoga för simmare rullar på som i våras, medan Jogga & Yoga är en efterföljare till Toppyogan som hållits på samma plats (Hammarbybacken) under sommaren. Det är ett pass för dig som vill fortsätta att yoga ute i naturen, fast det nu blir höst och sedan vinter. Vi håller värmen genom att jogga lite mellan yogadelarna.

Två nyheter, som båda hålls på Food Village i Sjöstan, är Yoga & smothie (öppen för alla) och Yoga & öl (bara för killar).

Den senare klassen riktar sig till "killar som känner sig för stela för att gå på vanlig yoga. Killar som kanske tränar för lite rent allmänt. Eller som gärna dammar iväg en ironman men som samtidigt har problem att få på sig strumporna på morgonen. Och som känner att det är dags att göra något åt det.". Och som killar ofta säger när de ska träffas socialt så passar vi också på att "ta en öl ihop" efteråt. Eller en smoothie, du väljer själv - även på denna klass.
Pål Török
Pål Török

FörfattareKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.