Ny på Team Snabbare - Karin Hammarlid

Ny på Team Snabbare - Karin Hammarlid

2018 april 24

Karin HammarlidLeg. fysioterapeut, kan hjälpa dig att bli en bättre löpare, simmare eller cyklist genom att tillsammans med dig hitta svagheter i muskulatur och rörelsemönster - och sedan skapa träningsprogram för specifik utveckling.

Karins individuellt anpassade träningsprogram och övningar kan även hjälpa dig som är på väg tillbaka efter en skada. Karin kan hjälpa dig att åter bli balanserat stark, på alla sätt, inklusive om du kämpar med stress eller bristande motivation. Hennes egen träning består av simning, löpning och olika former av styrketräning och gruppträning. Karin är en hängiven swimrunner.

Karin är erfaren, men ny här hos Team Snabbare. Hon sprider kunskap och smittar med sitt skratt. Hon har ett stort intresse för och erfarenhet av prehab/skadeförebyggande arbete, samt välbefinnande både fysiskt och mentalt. Karin gillar träning i allmänhet, som ett verktyg för att må så bra man kan, och trailrun och swimrun i synnerhet. Hon kommer även att vara med under årets Tri Mallorca, i alla fall en vecka (5-12/5).

Du kan från och med nu boka Karin (ni kommer därefter överens om tid och plats, någonstans i Södra Stockholm) för:

 • Förebyggande: Rörelseanalys med detaljerad skadeprevention för att kunna träna så mycket du vill, utan skada och med optimalt fungerande kropp. Analyserar dig i simning, löpning eller cykling och kommer med personligt anpassade rekommendationer efteråt.
  • Pris & tid: 1200 kr, 55 min
 • Ev. behandlingserie efter analys:
  • 600 kr per gång, 30 min 
 • Behandling efter träning: Muskelmobilisering samt -töjning & idrottsmassage.
  • 1000 kr, 55 min
  • 500 kr, 25 min


Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.