Team Snabbares Nyhetsbrev 13 juni 2017

Team Snabbares Nyhetsbrev 13 juni 2017

2017 juni 13

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej!
I detta nyhetsbrev hoppas vi att du hittar aktiviteter som får dig att utvecklas, ha roligare och må bättre genom träning med både förnuft och känsla. 

Happy Training!

Simsafari i Dreviken

För tredje året i rad blir det simsafari, där upplevelse och gruppsammanhållning står i fokus. Vi simmar i Dreviken och Flaten där vi tar oss fram i vattnet och på land. Swimrun heter det egentligen men vi säger simsafari för att det är mest simning. Vi håller ihop som grupp där vi simmar och springer till de finaste delarna av Dreviken och Flaten. Upplevelsen står i centrum. En del tips om öppet vatten simning och swimrun får du dessutom. Vi avslutar med fika på stranden. 

Mer info

Yoga på Skeviks gård 16-18/6

16-18 juni har du chansen att ge dig själv en härlig start på sommaren, genom att yoga med Yoga Marika och Pål Török på ett sommarfint Skeviks Gård utanför Stockholm. Ett retreat som passar både dig som vill börja med yoga, och dig som vill fördjupa din yoga och få mer förståelse för vad yogan kan ge dig. Trevligt sällskap och god, nyttig mat i vackra omgivningar och rogivande natur är ren bonus. Boka antingen hela retreatet eller bara en enskild dag.

Mer info

SIsta platsen löpteknikkurs

Under ledning av Team Snabbares professionella löptränare Per Håkansson får du under 2,5 timmar lära dig allt om hur du springer effektivt så att du kan springa snabbare och längre samtidigt som du minskar belastningen på knän och höfter. Allas löpsteg filmas och analyseras. Allt vi går igenom när det gäller teknik och styrka får du samlat i ett kursmaterial.
Vi utgår från Selma Deli på Jaktgatan 4 i Norra Djurgårdsstaden, på söndag 18/6 kl 10:00. Bara två platser finns kvar, så boka snabbt om du vill vara med.

Mer info och bokning

Tri Mallorca - så här var det
Några korta filmer från årets TriMallorca, det sjunde i ordningen. TACK alla som var med! "Det bästa året någonsin!" enligt uppgift.

Bokningen för nästa års Tri Mallorca öppnar i slutet av sommaren och går de första två veckorna i maj, plus några dagar till.

Team Snabbare IF

Nu kan man bli medlem i Team Snabbare IF för 300 kr per år. Då ingår 200 kr att boka kurser/pass/träningstillfällen för (avdragsgillt som friskvård). Du kan även tävla för klubben om du vill. Medlemskap i annan klubb är inget hinder. Här några vanliga frågor och deras svar:
Måste jag prestera på viss nivå för att få vara med? Nej
Måste jag tävla för att få vara med? Nej
Måste jag gilla att träna och vilja ha kul med andra för att få vara med? Ja, där är vi stenhårda. :-)
Varmt välkommen till Team Snabbare IF!

Mer info

Sim- & yogaäventyr på Maldiverna

Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Maldivernas kristallklara atoller 3-12 feb 2018! Under en magisk vecka bor du på en båt (Liveaboard) i ett tropiskt träningsparadis tillsammans med Team Snabbare och Sjöstadens Yogas populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning och yoga), Ulf Hausmann (simning) och Marika Török (yoga).
Du kommer hem med ett lugnt och lyckligt sinne samt med bättre kroppskännedom, kroppskontroll och simteknik. Allt inhämtat i fantastisk miljö såväl ovan som under ytan!

Mer info

Simning på gång

Flera gånger i veckan hela sommaren kan du SimmaDeluxe OW
Utomhus ons, fre och lör varje vecka, samt dessutom inomhus onsdagsmorgnar.

Några av alla simevent som är på gång:
Tis 13 Jun: Träna inför Vansbrosimmet, gratisevent - Hellasgården
Ons 14 Jun: Simsafari - Dreviken
Tis 20 Jun: Teknikcoaching simning i öppet vatten, 2 ggr - Hellasgården
Mån 17 Jul: Crawlkurs öppet vatten - intensiv, Hellasgården

Yoga för stela killar & andra

Yoga för stela killar är en fysiskt stark yoga med klara inslag av Soma Move, som passar alla. Speciellt för killar som känner sig för stela för att gå på vanlig yoga. Klasserna leds av Pål Török, yogalärare, soma move-instruktör och triathloncoach, och hålls under sommaren på Hammarbybackens topp när vädret tillåter (annars inomhus på Sjöstadens Yoga). Måndagar kl 17.30-19.00.
På Sjöstadens yoga finns också sommarklasserna Yin&Yang (måndagar), ToppYoga (torsdagar), BryggYoga (lördagar) och Yoga för simmare (lördagar).

Mer om Stela killar
Mer om Sjöstadens Yoga

Veckans citat simning

"Hej Ulf - och stort tack! Du har varit en lysande lärare och jag kommer garanterat att fortsätta simma. Med tanke på att jag ALDRIG hade crawlat innan jag började kursen är jag mer än nöjd med resultatet."
Gunnar Jägberg, som gick Crawlkurs för nybörjare.

"Det har varit superkul och lärorikt. Jag kommer definitivt att rekommendera denna kurs till vänner och bekanta."
Theodor Holmer

Fler citat av kursdeltagare simning
Boka simning

Simma och/eller Yoga i Parga

2-9 oktober kan du hänga med på simresa eller yogaresa till Parga i Grekland, med Ulf Hausmann, Pål Török och Yoga Marika som ledare. Du väljer själv hur mycket du vill simma respektive yoga varje dag. En del gör bara det ena eller det andra, och en del gör både och. Du väljer själv varje dag.

Mer info

Veckans citat löpning

"Vill Bara tacka för en grymt bra kurs. Varför har jag väntat till 39 års ålder att gå en löpteknikkurs?
Hur bra som helst!"
Mvh Ronnie Iveslätt

Fler citat av kursdeltagare löpning


Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.