Kampen är över - leve sommarsimningen!

Kampen är över - leve sommarsimningen!

2019 april 25

Kampen är över. Alltså påskcampen i simning. 8 dagar på raken av simhallssafari Stockholm runt slutade i Farsta. Coach Ulf, liksom alla deltagare, fick välförtjänt njuta morotskaka som Katrin hade med. Slutet gott allting gott, efter 10 timmars simning i Eriksdalsbadet, Gubbängsbadet (saltvatten!), Farstabadet och Nälstabadet (50-metersbassäng).

Salta Gubbängsbadet, där vi hade tema öppet-vatten-simning, utan linor. Men med styrketräningsstationer på land vid sidan av poolen. Och med diverse par- och gruppövningar i vattnet, inklusive översimningar som under triathlontävlingar.

Team Snabbare har som tradition att köra olika intensiva boostveckor. Vi tränar tillsammans, svettas och blir utmattade tillsammans. Och fikar tillsammans. Det blir en härligt sammansvetsad grupp av  likasinnade.

Nu när sommaren närmar sig finns det möjlighet att köra Simträning Deluxe Öppet vatten tre pass i veckan (ons och fre kväll, samt lör morgon) vid Hellasgården, plus inomhus (Eriksdalsbadet) på måndagsmorgnar fram till Midsommar. Så även det kommer att bli något av en boostperiod för den som vill toppa simformen inför säsongen.

Någon av simcoacherna Ulf Hausmann eller Tomas Granberg leder oftast passen. Ibland är det istället Pål Török eller någon gästcoach som leder passet. Både Tomas och Ulf tränar själva en hel del och kör båda t ex ÖTILLÖ. Tomas har löparbakgrund och Ulf simmarbakgrund. Pål har triathlonbakgrund, men har lyckats släppa elit- och prestationstänket och gör bara det han själv tycker är kul. Alla våra ledare har roligt, utmanar sig själva, kämpar och har träning som livsstil för att må bra, men på olika sätt. De är olika, precis som våra deltagare. Alla är välkomna och olikheterna och blandningen ger det hela extra krydda.

Sommarsimningen bokar du i år per pass, precis som under hösten, vintern och våren inomhus. Eller så skaffar du sommarkortet och har en VIP-plats alltid till ditt förfogande. Gäller såväl alla utepass, som simsafarin i juni respektive augusti, innepassen i Eriksdalsbadet i slutet av maj samt i juni, och dessutom en Teknikcoaching simning i öppet vatten, som är uppdelad på två gånger och där du får extra teknikboost. 

Höjdpunkterna Öppet-vatten-säsongsstart 26 maj och Simsafari Drevviken 12 juni (swimrun i grupp) vill du inte missa! Det händer helt enkelt mycket när utomhussäsongen drar igång.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.