Team Snabbares nyhetsbrev 26 oktober 2020

Team Snabbares nyhetsbrev 26 oktober 2020

2020 oktober 26

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej!
I det här nyhetsbrevet kan du läsa om träningsresor som ger hopp, både nära och längre bort. Den första redan första advent-helgen - i Västerås. En social träningshelg med Team Snabbare IF. Bland aktiviteterna märks swimrun, simning, orientering, yoga, vedeldat bastubad och ovärmt sjöbad. Och säkert något kulturellt också. Och kanske någon överraskning.
Nyheterna på träningsresefronten är annars två: Dels kan du nu äntligen boka Mallorca över påsken 2021, med boende på Sunwing Alcudia Beach. Dels blir cykelresan till kanarieöarna i början av januari flyttad från Gran Canaria till Fuerteventura, och uppgraderad till träningsparadiset Playitas Resort. Samtidigt som vi i samarbete med Apollo lyckats få till halva priset på resan!
På hemmaplan erbjuds också en ny crawlkurs, teknikcoaching med filmad simanalys - samt en härligt uppiggande simcamp deluxe mellandagarna, med elva simpass och 14 timmars simning med personlig feedback som ett sätt att kickstarta det nya året.

Happy Training!

NYTT: Cykelresa Fuerteventura i januari
HALVA PRISET, BOENDE PÅ PLAYITAS
Häng med på cykelresa till värmen på Fuerteventura i en eller två veckor i början av januari 2021. Flyg med Apollo från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Vi bor bekvämt på träningsparadiset Playitas, med ett väldigt stort utbud av träning och aktiviteter, och bra mat. Från början var resan tänkt till Gran Canaria, men i och med flytten till systerön Fuerteventura och lyftet till träningshotellet Playitas, har vi tillsammans med Apollo lyckats få till halva priset!
Pris: 
En vecka: 13 998 kr - Nu 6 999 kr!
Två veckor: 21 498 kr - Nu 10 749 kr!

Läs mer & boka

Social träningshelg 1:a advent
27-29 november (fre-sön över 1a advent) åker vi till Västerås för en social träningshelg. Bland aktiviteterna märks swimrun, simning, orientering, yoga, vedeldat bastubad och ovärmt sjöbad. Och säkert något kulturellt också. Och kanske någon överraskning. OBS! Begränsat antal platser. Rabatt för dig som är medlem i Team Snabbare IF.

Läs mer & boka

Nu bokningsbart: Mallorca i påsk
2021 är det åter dags för cykelresa till Mallorca över påsk. En eller två veckor, med boende på Sunwing Alcudia, 3-10/4 (7 d), 3-17/4 (14 d) eller 10-17/4 (7 d). Direktflyg med Ving.
En massa kunniga och inspirerande cykelguider ingår, liksom after-bike-yoga, så du ökar chansen att orka mer och hålla dig pigg hela resan. Vi kör bland annat stora bergsturen varje vecka, med buss dit och följebil på vägen.

Läs mer & boka

Mellandagscamp med 14 simtimmar
Elva simpass och 14 timmars simning med personlig feedback. Det är vad som väntar under Simcamp Deluxe Mellandagarna. Ett perfekt sätt att boosta dig själv och börja det nya året med bättre teknik, högre fart och full av energi.

Läs mer & boka

Gör så här för att simma snabbare
Många undrar vad som krävs för att simma snabbare. Här svarar Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann. "Oftast landar man i svaret att det handlar om tekniken. Och det är ju mitt jobb att hjälpa dig med teknikförbättringar. Så jag säger inte emot det. Ändå vill jag titta lite närmare på frågan, för att ge ett mera utförligt svar."  

Läs mer

Crawlkurs intensiv, 6 ggr
Känner du någon som skulle bli glad av en crawlkurs där man i liten grupp på max 8 personer lugnt och metodiskt lär sig grunderna i att simma crawl? Tur, för då kan du tipsa dem om just det, när nu succén är tillbaks. Som deltagare hittar du ett bra vattenläge, får ordning på andningen och får till ett bra drag i vattnet. Målet är att du skall få en bra crawlteknik, kunna simma längre och mer avslappnat, och dessutom kunna simma snabbare vid samma ansträngningsnivå än innan kursen. Varje gång är det ett nytt fokus, och du får hela tiden individuell feedback. 6 tillfällen på tre veckor. Farstabadet. Start 24 nov.

Läs mer

Teknikcoaching med filmad simanalys
Intensiv boost av din simteknik, där vi börjar med att filma dig ur tre olika vinklar. Sedan blir det simteori och individuell teknikträning, med hjälp av professionelle simtränaren Ulf Hausmann. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla din simning riktigt ordentligt under denna intensiva teknikcoaching. Nästa tillfälle: 12 nov (fullbokat) samt 17 dec (plats finns). Farsta simhall.

Läs mer & boka

Liveaboard Kroatien i maj - simning, swimrun & yoga
Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Kroatiens härliga och varma vatten 22-29 maj 2021! Fokus är på simning och/eller yoga, samt swimrun om du vill. Du bor på en mysig och bekväm båt (Liveaboard) i ett guppande träningsparadis i medelhavet, tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning, swimrun och yoga), Ulf Hausmann (simning & swimrun) och Marika Török (yoga).

Läs mer & boka

"Den här upplevelsen unnar jag definitivt alla!"
Det har ju varit ont om tävlingar i år, i alla fall sådana med många deltagare. Så vi vill sprida lite inspiration från tidigare tävlingar, och inte minst om vägen till målet. Här är det Andreas Bjurling som delar med sig.

Läs mer

Coachhjälp för att nå ditt mål
Om du vill bli ditt bästa jag lagom tills startskottet går på den där tävlingen du siktar på, då kan det vara bra med professionell coaching via Team Snabbare. Det gör det lättare att komma igång med goda träningsvanor, och att hålla sig motiverad och skadefri - så att du ständigt utvecklas och når dina mål.
Vi hittar lösningen som passar dig och ditt liv! Din coach anpassar hela tiden ditt träningsprogram utefter hur du svarar på träningen och efter hur ditt livspussel ser ut.
Ni kommunicerar enkelt i vår Coachtjänst, och/eller via telefon, sms eller kanske att ni rent av tränar ihop ibland. Välkommen till Coaching Deluxe.

Läs mer

Månadens citat

"Jag har aldrig någonsin känt mig så stark och väl förberedd inför ett lopp. Det var min första IM men jag har gjort en del långlopp förut - klassikern, en ultramara, två halv-IM och diverse kortare löplopp - det här var den bästa upplevelsen hittills. Det tackar jag helt och hållet Ulf Hausmann och team snabbares coachingupplägg för. Nio månaders strukturerade förberedelser gav en otrolig utväxling, det kändes som att jag hade superkrafter hela vägen. Som jämförelse förbättrade jag min placering från 75e percentilen på halv IM i Nice i höstas till 30e percentilen nu."
Olle Råghall, efter att ha överträffat sig själv i Ironman France / Nice 30 juni 2019Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.