Team Snabbares nyhetsbrev 7 september 2016

Team Snabbares nyhetsbrev 7 september 2016

2016 september 07

Välkommen till Team Snabbares Yogaspecial!

Hej! Yoga & smothie, Yoga & öl, Jogga & yoga, Yoga för simmare - eller kanske rent av ett Yogaretrerat i Thailand i vinter? Team Snabbare erbjuder massor av yoga, i olika former i hösta och vinter. Läs mer - du kanske hittar något för dig eller någon annan du bryr tycker om?

Massor med yoga i höst

Har du också kommit på att det här med yoga nog inte är så dumt? Då är du inte ensam. Allt fler yogar. Och av allt fler olika anledningar. Och på allt fler olika sätt. Nu kan du t ex Jogga & Yoga, eller vara med på Yoga & smothie. Eller Yoga & öl (men då bara för stela killar). Fem yogapass erbjuds varje vecka i höst, med lite olika inriktning.

  • Måndagar kl 17.30 på Food Villige i Sjöstan: Yoga & smothie
  • Torsdagar kl 18.30 nedanför Hammarbybacken:  Jogga & Yoga
  • Lördagar kl 09.20 på Högdalens Simhall: Yoga för simmare o atleter
  • Lördagar kl 09.30 på Food Villige i Sjöstan: Yoga & smothie
  • Söndagar kl 18:00 på Food Villige i Sjöstan: Yoga & öl (aka yoga för stela killar)

Läs mer

Yogaresa till Thailand, 12-20 dec

Lagom tills hösten gått över till råkall vinter har du chansen att åka på en fantastisk yogaresa till Vikasa Yoga Retreat på Koh Samui i Thailand, med Marika Török och Pål Török som ledare. Resan passar dig som vill börja med yoga, eller för dig som vill fördjupa din yoga och få mer förståelse för vad yogan kan ge dig. Och för dig som vill uppleva trevligt sällskap och underbar mat i en fantastisk miljö. Simmöjligheterna på plats är förträffliga, dessutom. Du kan boka bara retreatet (och sy ihop din egen resa) eller inklusive resa dit och hem.
Mer info och bokning

Mer yoga = mer fart och mindre ont

Marcus Hubrecht har haft problem med ryggen och benen de senaste fem åren, efter ett diskbråck.
Han har tränat en hel del och kört triathlon på olika distanser, även långt, men hela tiden känt sig stel och obalanserad.
- Jag har gått från ett läge där jag hade svårt att få på mig strumporna på morgonen, på grund av stelhet och orörlighet, till att känna mig stark och smidig, säger Marcus, och fortsätter:
- Jag gör de yogaövningar som Pål ordinerat varje morgon i cirka 20 minuter, direkt innan frukost. Allt har blivit så mycket bättre nu. Ett exempel: Igår sprang jag 25 km på asfalt och idag känner jag mig fräsch - helt otroligt!
Läs mer

Åtta anledningar att yoga

Yoga har en massa positiva effekter på kropp och knopp, nästan oavsett vem som yogar och varför. Här beskriver Team Snabbares grundare Pål Török, coach och yogalärare, ur sitt perspektiv de åtta viktigaste anledningarna för dig som tränar mycket och både vill må och prestera bra.
Men egentligen finns det bara en riktigt bra anledning att yoga; för att du ska må bättre i din vardag. Alltså att du ska trivas bättre med ditt liv, på det sätt du valt att leva det och med de krav som följer med det valet.
Läs merKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.