Testa & hyr våtdräkt till 24 maj

Testa & hyr våtdräkt till 24 maj

2020 maj 18

Söndagen 24 maj arrangeras tre träningsevent vid Hellasgården i Stockholm, som alla innefattar simning i öppet vatten. Kanhända behöver du en (ny) våtdräkt för att känna dig trygg att delta? Triathlonbutiken Trispot ger dig nu möjlighet att testa en ny dräkt där om du vill (specialkvällsöppet torsdag 21 maj), hyra den några dagar och få tillbaks hyreskostnaden om du köper dräkten senare.

Du har alltså möjlighet att hyra våtdräkt till eventet på Trispot, Hammarby Allé 146 i Hammarby Sjöstad (cykelavstånd från Hellasgården). Pris för att hyra från torsdag 21 maj till tisdag 25 maj är 300 kr och priset dras av vid eventuellt köp av dräkt i samband med återlämnandet. Trispot kommer att ha extra öppet på kvällen torsdag den 21 - fram till kl 20.00 - för dom som vill testa dräkt i butiken.

När det gäller mini-triathlon-eventet Try Triathlon Hellas, så betyder en eventuell vattentemperatur under 15 grader att simmomentet ersätts med löpning (ett varv à 800 m) och att det hela i så fall blir en duathlon istället (löpning-cykel-löpning).

För Big Day, innebär extra kallt vatten bara kortare simning. För Öppet-vatten-säsongstart innebär det att mer av tiden går till övningar på land samt teori, och mindre tid går till faktisk öppet-vatten-simning. Men simning blir det oavsett temperatur.Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.