Triathlonresor - alltid med extra allt

Tri Mallorca är Sveriges populäraste träningsresa för triathleter. Alla är välkomna och alla är där, från absoluta nybörjare till snabbaste eliten. Se filmen så förstår varför, på mindre än en minut. 

    Vad gör Team Snabbares träningsresor så speciella?

    På Team Snabbares träningsresor finns fler kunniga och engagerade ledare än du hittar någon annan stans. Det finns fler träningsaktiviteter, tävlingar, sociala aktiviteter och föredrag på programmet än på andra håll. Men framför allt så finns en skön blandning på folk och en otroligt generös atmosfär som gör att man får ännu roligare, utvecklas ännu mer och får vänner för livet.

    Spännvidden bland deltagarna är allt från absoluta nybörjare till internationell elit. Och någon som är ny på en sak kan ju vara rutinerad på en annan. Det är ju inte säkert att långlöparna är “bäst” på morgonyoga på stranden, eller att cykelrävarna är mest vana vid havssimning i solnedgången. Men det är utvecklande och kul att prova på nya saker i gott sällskap. Och oavsett nivå, så kan ju alla vilja ta ta det lite lugnt en dag och köra hårt en annan.

    Hos Team Snabbare är alla välkomna och lika mycket värda. Målsättningen är att alla ska ha kul, bli bruna, trötta och lyckliga!

    Våra resor finns även som grupp på facebook.