Team Snabbares nyhetsbrev 24 maj 2019

Team Snabbares nyhetsbrev 24 maj 2019

2019 maj 24

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej!
Sommaren är här! I alla fall vissa dagar. Oavsett väder kör vi nu igång sommarsimningen! Läs mer om det, samt en massa annat kul i detta nyhetsbrev. T ex om vilka utmaningar som väntar dig som simmar öppet vatten - och hur du klarar av dem. Dessutom får du reda på hur det egentligen var när träningsresan Tri Mallorca firade 10 år. Och vill du ha mer cykling, så passa på att boka träningsresan i det annars mörka och kalla månadsskiftet november-december, till cykelparadiset Gran Canaria. Boka tidigt-rabattkod som gäller till sista juni hittar du i detta nyhetsbrev.  

Happy Training!

Nu börjar sommarsimningen!
På söndag 26 maj börjar sommarsimningen med gratiseventet Öppet vatten Säsongsstart, kl 09.00-10.30 vid Hellasgården! Kom och öva på att trängas i simstarten, att sikta, att klara av de olika utmaningar som simning i öppet vatten innebär. Utmaningar som du också kan läsa mer om här. Trispot kommer också, så att du kan testa, köpa eller låna dräkt.
Därefter börjar ordinarie sommarsim-schemat för Team Snabbares Simträning Deluxe att gälla, med simning måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar.
Du kan boosta i början med Early Summer Swim Camp 25/5-5/6! Välj sex eller alla nio pass.
Läs mer om höjdpunkterna med sommarsimningen (t ex simsafaris och Simma med Bhaskar) - och hur du bokar. Happy Swimming!

Läs mer

Utmaningar i öppet vatten - och hur du hanterar dem
Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann belyser i denna grundliga genomgång flera olika utmaningar med att simma i öppet vatten - och hur du kan hantera dem. Allt från det specifika med kallt vatten, stökigt vatten, dålig sikt eller olika aspekter av trängsel i vattnet. 

Läs mer

Tri Mallorca X - så var det
Tioårsjubiléet av Tri Mallorca, träningsresan för "alla som vill bli trötta, bruna och lyckliga", hade som vanligt ett späckat program där deltagarna fick välja mellan ett smörgåsbord av coachad träning i vacker miljö och med trevligt sällskap av likasinnade 28 april - 14 maj 2019. Här kan du läsa lite och se ännu fler bilder av hur det var.

Läs mer

Boka-tidigt-rabatt till cykelparadiset
Om du bokar träningsresan till cykelparadiset Gran Canaria senast sista juni så får du 350 kr i boka-tidigt-rabatt. Så gör det! 
Boka-tidigt-rabatt på 350 kr får du med koden GranCan350 - den gäller till sista juni.

Läs mer

Liveaboard Röda Havet - ett sim- och yogaäventyr
Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Röda Havets kristallklara och varma tropiska vatten 30 okt - 6 nov 2019! Under en magisk vecka bor du på en modern och bekväm båt (Liveaboard) i ett guppande träningsparadis tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning och yoga), Tomas Granberg (simning) och Marika Török (yoga).

Läs mer

Varför tränar vi?
En fundamental och enkel fråga är "Varför tränar vi?". De flesta svarar: "För att må bra”. Och ja, det är väl den främsta anledningen till varför vi tränar. Men vad betyder då ”att må bra”? Team Snabbares sim- och triathloncoach Ulf Hausmann, benar här upp denna grundläggande frågeställning. Vilken av de fem typerna är du mest lik - Den träningsdrivna, Den tävlingsdrivna, Mätfascisten, Den bekräftelsesökande eller Livsnjutaren?

Läs mer

Teknikcoaching simning utomhus
Ta chansen att få en intensiv boost av din simteknik, via individuell teknikträning med professionelle simtränaren Ulf Hausmann. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla din simning riktigt ordentligt under denna intensiva teknikcoaching.
Nästa tillfälle utomhus (Hellasgården, 2 ggr): 3 och 5 juni kl 17:15-18:15 samt 17 och 19 juni kl 17:15-18:15 

Läs mer & boka utomhus

Skaffa styrkan för swimrun
Förenklat menar Ulf Hausmann att löpningen under swimrun framför allt kräver kondition och simningen ffa styrka, i och med att de flesta nu använder stora paddlar och dolme med mycket flytkraft. I detta blogginlägg går han igenom hur du ska träna och tänka för att bli bra på swimrunsimning.

Läs mer

Coachhjälp för att nå ditt mål
Om du vill bli ditt bästa jag lagom tills startskottet går på den där tävlingen du siktar på, då kan det vara bra med professionell coaching via Team Snabbare. Det gör det lättare att komma igång med goda träningsvanor, och att hålla sig motiverad och skadefri - så att du ständigt utvecklas och når dina mål.
Vi hittar lösningen som passar dig och ditt liv! Din coach anpassar hela tiden ditt träningsprogram utefter hur du svarar på träningen och efter hur ditt livspussel ser ut.
Ni kommunicerar enkelt i vår Coachtjänst, och/eller via telefon, sms eller kanske att ni rent av tränar ihop ibland. Välkommen till Coaching Deluxe.
Läs merKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.