Team Snabbares Nyhetsbrev 7 oktober 2016

Team Snabbares Nyhetsbrev 7 oktober 2016

2016 oktober 07

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej! Imorgon är det dags för Ironman Kona - den tävling som så många triathleter drömmer om att lyckas kvala in till och tävla i. Läs mer om svenskintressena i år och hur du följer tävlingen. I detta nyhetsbrev får du också tips om hur du simmar snabbare, men även om hur du lägger upp din träning långsiktigt och vad som är är viktigt om du vill nå din potential. Så att du kanske kvalar in till IM Hawaii själv en dag. Dessutom: Marikas hälsoröra, Yoga & öl för stela killar, samt Klippkort på utveckling & andra spännande träningsnyheter.

Happy Training!

Ironman Kona med massa svenskar - och ett proffs

Imorgon kväll och natt svensk tid är det åter dags för Ironman World Championship på Hawaii. Åsa Lundström är enda svenska representanten i elit/proffs-klassen under Ironman Kona på lördag. Hon siktar på en topp-tio-placering. Läs mer om henne och de 35 andra svenskarna som tävlar.

Läs mer
Dags att skaffa coach?

Så simmar du snabbare

De flesta vill lära sig att simma snabbare. I teorin är det enkelt, skriver här Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann.
Gör bara så här.

Klippkort på utveckling

Team Snabbare lanserar en rad spännande träningsnyheter i höst. Eller vad sägs om att du nu kan köpa/boka:

  • Årskort, halvårskort eller klippkort på populära Simträning Deluxe
  • Coaching på tre nya smarta och prisvärda nivåer: Bas, Plus & Säsong
  • Klippkort på Teknik
  • Klippkort Yoga 
  • Dessutom kan du köpa ett årskort på Actics alla Stockholmsanläggningar för under halva priset

Mer info

Yoga & öl på Food Village

Senast ut bland höstens yoganyheter är Yoga & öl för stela killar, på Food Village i Sjöstan. En fysiskt stark yoga med klara inslag av Soma Move, som passar alla. Speciellt för killar som känner sig för stela för att gå på vanlig yoga. Killar som kanske tränar för lite rent allmänt. Eller som gärna dammar iväg en ironman men som samtidigt har problem att få på sig strumporna på morgonen. Och som känner att det är dags att göra något åt det. Klasserna leds av Pål Török, yogalärare, soma move-instruktör och triathloncoach. Efter klassen ingår en öl (eller smothie) i baren.
Söndagar: 18.00-19.15

Mer info och bokning

Ser du inte priset - ladda om sidan

Team Snabbare har för närvarande tekniska problem som gör att priset på olika varianter av en träningstjänst inte syns ordentligt förrän man laddar om sidan. Läs mer om hur du hanterar detta och bokar utan problem ändå.

Läs mer

Håll dig frisk med Yoga Marikas hälsoröra

Här är dagens goda hälsotips, från Yoga Marika Török:
Blanda färskriven gurkmeja och ingefära med pressad citron, lite honung och kokosfett i en glasburk.
Ta en sked eller två varje dag. Gott och nyttigt.

Läs mer

Yogaresa till Thailand, 12-20 dec

Nu är det sista chansen att boka vårt fantastiska yogaresa till Vikasa Yoga Retreat på Koh Samui i Thailand, med Marika Török och Pål Török som ledare.
Resan passar dig som vill börja med yoga, eller för dig som vill fördjupa din yoga och få mer förståelse för vad yogan kan ge dig. Och för dig som vill uppleva trevligt sällskap och underbar mat i en fantastisk miljö. Simmöjligheterna på plats är förträffliga, dessutom. 

Mer info och bokning

Vill du bli stark & snabb?

Är ditt mål att kunna springa snabbt, länge och känna dig stark när du gör det? Då är det bra att jobba med basen, att helt enkelt se till att bli stark och snabb. Med oss gör du det inomhus på Bosön, i liten grupp och med två kvalificerade coacher till din hjälp.
Start: Lör 31/10 kl 18:30.

Mer info och bokning

Vuxenkollot på Mallorca - en fantastisk upplevelse!

En av frågorna i deltagarenkäten efter Tri Mallorca 2016 var "Skulle du kunna rekommendera denna träningsresa till en vän eller kollega?". ALLA som svarade på enkäten svarade Ja på den frågan. Varför är vuxna människor så lyriska och återkommer år efter år till denna Sveriges mest populära träningsresa för triathleter? En del av svaret finns kanske i att man får vara barnsligt hängiven i en vecka eller två. För det är vuxenkollo för triathteter och andra träningsglada människor det handlar om.

Läs mer
Till bokningen för 2017

Veckans citat

"Jag är jätteglad att du har hjälpt mig, bättre tränare kunde jag inte haft?!
Tufft kommer det garanterat bli men nu övar jag på att navigera så jag slipper förlänga simningen genom att simma snett?."

Anna-Maria Holtsjö, som lärde sig crawla ca 2 månader innan LED, Loftahammar Endurance Day, och klarade crawla hela 9 km på detta lopp!

Fler citat av kursdeltagare simning
Boka simning


Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.