Team Snabbares nyhetsbrev 29 nov 2019

Team Snabbares nyhetsbrev 29 nov 2019

2019 november 29

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej!
Just idag, fredagen 29 november 2019, hittar du sjukt bra deals på sånt som gör dig piggare, gladare, starkare och snabbare. Alltså rabatt på den medicin som kallas träning och på den glädje som ligger i att få professionell hjälp med att utvecklas inom det man brinner för. Så satsa hellre på detta än att köpa onödiga prylar!


Mer om det nedan, samt lite om annat - t ex om ÖppetHus hos CykelCity Stockholm imorgon lördag 30 november kl 11-14. Snacka cykling, kläm på cyklar och cykelprylar till extra bra pris just idag. Snacka cykelresor till Gran Canaria 17-24 januari, Velodromen i Falun 14-16 feb samt Mallorca 4-18 april (7, 10 eller 14 dagar), inkl möjlighet till Tri Camp respektive Junior Camp.

Hur vi hade det på träningsresan till Röda Havet, med fokus på simning och yoga? Jotack, världsklass. Läs mer nedan. Dessutom: Läs bloggen där du får 10 punkter för att skaffa dig ett bättre vattenläge när du crawlar. Det gäller ju att få lite flyt i tillvaron.

Happy Training!

Rabatt på träningsglädje bara idag
Exempel på sjukt bra deals just idag 29 nov:

  • 1 200 kr rabatt på alla varianter (tills det blir gratis, men inte mer rabatt än så) av påskresan till Mallorca.
  • 1 200 kr rabatt på cykelresan till Gran Canaria 17-24 januari. 
  • 1 200 kr rabatt på Deluxe Vårkort, för all simträning Deluxe under våren 2020. 

Och en massa andra bra rabatter på träningsglädje.

Läs mer

ÖppetHus hos CykelCity Stockholm 30 nov - kom & snacka cykelresor
Kom och häng med oss ett tag på lördag 30 november kl 11-14, på CykelCity Stockholm. Snacka cykling, kläm på cyklar och cykelprylar till extra bra pris just idag. Snacka cykelresor och träffa ledare och deltagare till:
* Gran Canaria 17-24 januari.
* Velodromen i Falun 14-16 feb.
* Mallorca 4-18 april (7, 10 eller 14 dagar), inkl möjlighet till Tri Camp respektive Junior Camp.

Läs mer & boka

10 punkter för bättre vattenläge
Mycket av simningen handlar om att hitta ett bra läge i vattnet, skriver här Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann. Kolla in hans checklista för en bättre hållning när du simmar crawl.

Läs mer

Glada påsknyheter redan nu
Planeringen av cykel- och triathlonresan till Mallorca över påsk går vidare. Förra veckan satt triathlongruppen ner och planerade in aktiviteter som simteknikcoaching, löpteknikcoaching, äventyrssimning, trailrun och swimrun på schemat - som annars kretsar kring den härliga cyklingen. JuniorCampen har också tagit nästa steg, med några fler klara juniorledare. Och ett nytt 10-dagarsalternativ har blivit bokningsbart - denna gång på Sunwing 4-14 april.

Läs mer

Falunhelg med Team Snabbare IF
14-16 februari 2019 åker Team Snabbare IF iväg till Falun för en social träningshelg. Bland aktiviteterna: Velodromcykling (plus kurs), skidåkning (plus teknikkurs), skridskoåkning, simning, yoga och... redskapsgymnastik. Ja och säkert något kulturellt också. Men en del aktiviteter är parallella och du kan inte vara med på allt. OBS! Begränsat antal platser. Rabatt för dig som är medlem i Team Snabbare IF. 

Läs mer

Liveaboard Röda Havet - bästa resan någonsin!
Det blev verkligen en oförglömlig tränings- och upplevelseresa till Röda Havets kristallklara och varma tropiska vatten. 30 okt - 6 nov 2019 var vi iväg 18 glada. Konceptet är Liveaboard, alltså boende på båt. I detta fall ombord på moderna och bekväma New Francesca, mitt i ett guppande träningsparadis tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning och yoga), Tomas Granberg (simning) och Marika Török (yoga).

Läs mer

Crawlkurs intensiv, 6 ggr i januari
Crawlkurs där du i liten grupp på max 8 personer lugnt och metodiskt lär dig grunderna i att simma crawl. Du hittar ett bra vattenläge, får ordning på andningen och får till ett bra drag i vattnet.
Målet är att du skall få en bra crawlteknik, kunna simma längre och mer avslappnat, och dessutom kunna simma snabbare vid samma ansträngningsnivå än innan kursen. 

Läs mer

Tänk som en vinnare, bli en vinnare
Team Snabbares triathloncoach och huvudtränare i simning, Ulf Hausmann, skriver här om det som skiljer högpresterande atleter från dem som presterar lägre eller under förväntan. Allt utifrån vad årets manlige Ironmansegrare Jan Frodeno sa efter loppet när han nyligen vann Ironman Hawaii på ny rekordtid.

Läs mer

Mallis i påsk - 7, 10 eller 14 dagar?
2020 kan du välja mellan tre smaker på vår påskträningsresa till Mallorca: Bike Mallorca, Tri Mallorca och JuniorCamp. Alla med extra allt, t ex fler guider och ledare än någon annan svensk cykelresa vi vet om. Allt för att det varje morgon ska finnas en grupp som är perfekt för dig. 

  • Bike Mallorca - eller Bike Camp Mallorca om du vill - är standardalternativet, för dig som åker med för att cykla. Här ingår också after-bike-yoga, så du ökar chansen att orka mer och hålla dig pigg hela resan. https://teamsnabbare.se/collections/bike-mallorca
  • Tri Mallorca - eller Tri Camp Mallorca om du vill - är ett valbart tillägg, för dig som vill lägga till personligt coachad teknikträning och upplevelseträning i simning, löpning och swimrun. https://teamsnabbare.se/collections/tri-mallorca
  • JuniorCampen - eller Junior Camp Mallorca om du vill - är för barn och ungdomar 5-17 år, med massor av träning och kul ihop med dedikerade och erfarna ledare. Gäller för dig som åker med minst en vuxen. Lägre pris om du dessutom bor i extrasäng. https://teamsnabbare.se/pages/juniorcamp-mallorca

Läs mer & boka

Välj rätt hotell på Mallorca
Oavsett om du väljer en- eller tvåveckorsalternativet på Sunwing Alcudia Beach, eller 10-dagarsalternativet på Astoria Playa, så bor du på ett extra fint hotell (4,5 stjärnor), med lite högre standard, bättre betyg och högre kundnöjdhet än andra cykelresor erbjuder till Mallorca. Båda hotellet är utmärkta cykelhotell, med riktigt bra mat. Här lite om skillnaderna:

  • Sunwing Alcudia Beach är ett populärt 4,5-stjärnigt hotell som ligger direkt på stranden och har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2019 för bästa familjehotell på Mallorca. Här sker också morgonsamlingen inför dagens cykling, samt yogan på eftermiddagen. Men det är inget krav att bo här för att delta. JuniorCampen sker på Sunwing, och då är det ett krav att bo där för att kunna delta.
  • Astoria Playa är ett 4,5-stärnigt vuxenhotell av hög klass, som tilldelats Customer Choice Award för hög kundnöjdhet. De satsar på bl a lugna och kulinariska matupplevelser. Hotellet har också en 25-meters utomhuspool, där större delen av simningen för Tri campen kommer att ske. Det är dock inget krav att du bor på detta hotell för att delta.

Självklart är denna, liksom alla våra andra resor, klimatkompenserad till 110%.

Läs mer om vad som ingår i resan
Läs mer om priser och alternativ

Guide till bästa vägen, vyn & kaffet
Oavsett vilket hotell du väljer, så ger dig 16 heltidscykelguider ett oöverträffat antal cykelgrupper (minst 10 olika grupper varje morgon). Du hittar alltid en grupp som har lagom fart och distans för dagen. Du kan bestämma dig på morgonen för vad som blir bäst just idag. Guiderna hittar bästa asfalten, bästa vyerna och bästa kaffet på ön.

After-bike-yoga ingår i priset, liksom möjlighet att lägga till för massage, individuell coachning, sjukgymastbehandling, nålbehandling eller liknande du behöver för att inte missa någon cykeldag eller behöva känna dig onödigt sliten. 

Vill du lägga till Triathlonpaketet så får du personligt coachad teknikfeedback inom löpning (med Mattias Weineson som ansvarig) och simning (med Ulf Hausmann som ansvarig), och även chansen till äventyrssimning, swimrun, trailrun och växlingsträning.

Mer om guider och andra ledare
Mer om vad som gör resan speciell

Coachhjälp för att nå ditt mål
Om du vill bli ditt bästa jag lagom tills startskottet går på den där tävlingen du siktar på, då kan det vara bra med professionell coaching via Team Snabbare. Det gör det lättare att komma igång med goda träningsvanor, och att hålla sig motiverad och skadefri - så att du ständigt utvecklas och når dina mål.
Vi hittar lösningen som passar dig och ditt liv! Din coach anpassar hela tiden ditt träningsprogram utefter hur du svarar på träningen och efter hur ditt livspussel ser ut.
Ni kommunicerar enkelt i vår Coachtjänst, och/eller via telefon, sms eller kanske att ni rent av tränar ihop ibland. Välkommen till Coaching Deluxe.
Läs mer

Månadens citat
Tack så mycket för att jag får vara en del av er grupp. Jag gillar att träna för er, för ni ser mig som individ. Jag vill ge positiv respons till era tränare Ulf Hausmann, Pål Török och Tomas Granberg.

Sara Kontu, som provat att simma deluxe både ute och inne innan hon bestämde sig för att gå all in och skaffa Höstkortet.

Fler citatKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.