Team Snabbares Nyhetsbrev 20 december 2019

Team Snabbares Nyhetsbrev 20 december 2019

2019 december 20

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej!
GOD JUL & Gott Nytt Träningsår!
Vi hoppas att du får både träningsinspiration och praktiska tips i detta nyhetsbrev. 

Happy Training!

Julklappstips från träningstomten
Här kommer några julklappstips till dig själv eller någon annan som du verkligen bryr dig om.
Klappar som får hjärtat att klappa lite extra.

Läs mer

Nyckeln till bra drag: rotera axeln lätt in mot kinden
Ett enda tips om din simteknik - håll koll på dina axlar.
Du ska rotera axeln lätt inåt, mot kinden! skriver här Ulf Hausmann, Team Snabbares head coach i simning.

Läs mer

Nya coachingvarianter med Träningsprogram Deluxe
Team Snabbares uppskattade coachingtjänster har nu kommit i två enklare varianter: Träningsprogram Deluxe och Träningsprogram & Träning Deluxe. Båda utan livs levande coach, men med nivåanpassat träningsprogram i den egenutvecklade CoachTjänsten, som uppdateras varje gång du genomför ett av de tester i simning, cykel eller löpning som ingår i upplägget.

Läs mer

Röda Havet 2020 - bokningen öppen!
Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Röda Havets kristallklara och varma vatten 30 okt - 13 nov 2020! Välj mellan första veckan (30 okt - 6 nov), andra veckan (6-13 nov) eller 14 dagar. Under en magisk vecka (eller två) bor du på en modern och bekväm båt (Liveaboard) i ett guppande träningsparadis tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare.

Läs mer

Fåtal platser kvar till Mallorca i påsk
Vill du hänga med på cykel- och triathlonresan till Mallorca i påsk? Då börjar det bli dags att boka. Vissa resealternativ har bara ett fåtal platser kvar.

Läs mer

10 punkter för bättre vattenläge
Mycket av simningen handlar om att hitta ett bra läge i vattnet, skriver här Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann. Kolla in hans checklista för en bättre hållning när du simmar crawl.

Läs mer

Falunhelg med Team Snabbare IF
14-16 februari 2019 åker Team Snabbare IF iväg till Falun för en social träningshelg. Bland aktiviteterna: Velodromcykling (plus kurs), skidåkning (plus teknikkurs), skridskoåkning, simning, yoga och... redskapsgymnastik. Ja och säkert något kulturellt också. Men en del aktiviteter är parallella och du kan inte vara med på allt. OBS! Begränsat antal platser. Rabatt för dig som är medlem i Team Snabbare IF. 

Läs mer

Crawlkurs intensiv, 6 ggr 
Crawlkurs där du i liten grupp på max 8 personer lugnt och metodiskt lär dig grunderna i att simma crawl. Du hittar ett bra vattenläge, får ordning på andningen och får till ett bra drag i vattnet.
Målet är att du skall få en bra crawlteknik, kunna simma längre och mer avslappnat, och dessutom kunna simma snabbare vid samma ansträngningsnivå än innan kursen. 

Läs mer

Liveaboard Röda Havet - bästa resan någonsin!
Det blev verkligen en oförglömlig tränings- och upplevelseresa till Röda Havets kristallklara och varma tropiska vatten. 30 okt - 6 nov 2019 var vi iväg 18 glada. Konceptet är Liveaboard, alltså boende på båt. I detta fall ombord på moderna och bekväma New Francesca, mitt i ett guppande träningsparadis tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning och yoga), Tomas Granberg (simning) och Marika Török (yoga).

Läs mer

Mallis i påsk - 7, 10 eller 14 dagar?
2020 kan du välja mellan tre smaker på vår påskträningsresa till Mallorca: Bike Mallorca, Tri Mallorca och JuniorCamp. Alla med extra allt, t ex fler guider och ledare än någon annan svensk cykelresa vi vet om. Allt för att det varje morgon ska finnas en grupp som är perfekt för dig. 

  • Bike Mallorca - eller Bike Camp Mallorca om du vill - är standardalternativet, för dig som åker med för att cykla. Här ingår också after-bike-yoga, så du ökar chansen att orka mer och hålla dig pigg hela resan. https://teamsnabbare.se/collections/bike-mallorca
  • Tri Mallorca - eller Tri Camp Mallorca om du vill - är ett valbart tillägg, för dig som vill lägga till personligt coachad teknikträning och upplevelseträning i simning, löpning och swimrun. https://teamsnabbare.se/collections/tri-mallorca
  • JuniorCampen - eller Junior Camp Mallorca om du vill - är för barn och ungdomar 5-17 år, med massor av träning och kul ihop med dedikerade och erfarna ledare. Gäller för dig som åker med minst en vuxen. Lägre pris om du dessutom bor i extrasäng. https://teamsnabbare.se/pages/juniorcamp-mallorca

Läs mer & boka

Guide till bästa vägen, vyn & kaffet
Oavsett vilket hotell du väljer, så ger dig 16 heltidscykelguider ett oöverträffat antal cykelgrupper (minst 10 olika grupper varje morgon). Du hittar alltid en grupp som har lagom fart och distans för dagen. Du kan bestämma dig på morgonen för vad som blir bäst just idag. Guiderna hittar bästa asfalten, bästa vyerna och bästa kaffet på ön.

After-bike-yoga ingår i priset, liksom möjlighet att lägga till för massage, individuell coachning, sjukgymastbehandling, nålbehandling eller liknande du behöver för att inte missa någon cykeldag eller behöva känna dig onödigt sliten. 

Vill du lägga till Triathlonpaketet så får du personligt coachad teknikfeedback inom löpning (med Mattias Weineson som ansvarig) och simning (med Ulf Hausmann som ansvarig), och även chansen till äventyrssimning, swimrun, trailrun och växlingsträning.

Mer om guider och andra ledare
Mer om vad som gör resan speciell

Coachhjälp för att nå ditt mål
Om du vill bli ditt bästa jag lagom tills startskottet går på den där tävlingen du siktar på, då kan det vara bra med professionell coaching via Team Snabbare. Det gör det lättare att komma igång med goda träningsvanor, och att hålla sig motiverad och skadefri - så att du ständigt utvecklas och når dina mål.
Vi hittar lösningen som passar dig och ditt liv! Din coach anpassar hela tiden ditt träningsprogram utefter hur du svarar på träningen och efter hur ditt livspussel ser ut.
Ni kommunicerar enkelt i vår Coachtjänst, och/eller via telefon, sms eller kanske att ni rent av tränar ihop ibland. Välkommen till Coaching Deluxe.
Läs mer

Månadens citat
Tack så mycket för att jag får vara en del av er grupp. Jag gillar att träna för er, för ni ser mig som individ. Jag vill ge positiv respons till era tränare Ulf Hausmann, Pål Török och Tomas Granberg.

Sara Kontu, som provat att simma deluxe både ute och inne innan hon bestämde sig för att gå all in och skaffa Höstkortet.

Fler citatKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.