Team Snabbares nyhetsbrev 23 december 2020

Team Snabbares nyhetsbrev 23 december 2020

2020 december 23

GOD JUL!


Kanske har du varit snäll, eller känner någon som varit det? Kanske är det dags för dig att ge bort något till dig själv eller denne någon annan. En klapp som får hjärtat att klappa lite extra. Något att se fram emot.
Träningstomten tipsar idag om just det. Kanske lite träning och gemenskap redan från 26 december i Mellandagscamp UTE, på Hellasgården?
Eller något annat. Läs vidare och låt dig inspireras.

 Ha en fin jul och Happy Training!

Julklappstips från träningstomten
Här är några julklappstips till dig själv eller någon annan som du verkligen bryr dig om. Klappar som får hjärtat att klappa lite extra. Något att se fram emot.
Träningscamper hemma 

  • Mellandagscamp UTE, Hellasgården, 26-31 december - styrka & rörlighet för simning och löpning och mer därtill, t ex löpteknik och intervaller och cirkelträning
  • Simcamp Ljuset i tunneln, på sportlovet. Elva simpass och 14 timmars simning med personlig feedback. Ett perfekt sätt att boosta dig själv och komma igång igen med din simning - med bättre teknik, högre fart och full av energi.

Träningsresor utomlands

  • Fuerteventura i januari, för dig som älskar att cykla i berg i värme, alternativt simma utomhus i värme (FULLBOKAT, men kan bli avhopp - maila om intresse finns)
  • Mallorca i påsk, träningsresan med extra allt i 7 eller 14 dagar, över påsk. De flesta åker för den fantastiska cyklingen, men du kan fritt lägga till för triathlon och få en massa annat kul också. 
  • Liveaboard Kroatien i maj - simning, swimrun & yoga. Du bor på en mysig och bekväm båt (Liveaboard) i ett guppande träningsparadis i medelhavet, tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning, swimrun och yoga), Ulf Hausmann (simning & swimrun) och Marika Török (yoga). Lika mycket upplevelseresa som träningsresa.
  • Yoga & vandring, Porto Plomari, i september. Yoga flera timmar varje dag, med Marika Török och Pål Török. I Grekland. En hel del vandring, sol och bad står också på menyn. Och äventyrssimning för dig som vill. Vi bor på Apollo Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari, direkt vid det varma medelhavet och stranden. Flera fina vandringsleder ligger i närheten. 

Fler julklappstips

Mellandagscamp UTE - simstyrka, löpstyrka, rörlighet och löpning
I brist på simhallar, sol och värme klär vi oss efter väder för 6 dagars mellandagscamp utomhus vid Hellasgården. Varje dag 26-31 december 2020. Vid utegymet kl 09.00-10.00 kör vi: simstyrka, löpstyrka, funktionell grundläggande styrka och rörlighet - samt lite löpning och löpteknik. Och kondition. Teori och praktik blandas. Varje dag har ett tema. Alla nivåer välkomna. Liten grupp och vi håller avstånd.

Läs mer & boka

Dags att börja Zwifta?!

Zwift är kul som ett streamat spel, ger en realistisk cykelupplevelse (om du har rätt grejer), och är ett oöverträffat sätt att göra cykling enkelt och lättillgängligt (återigen, för den som har rätt grejer). Oavsett när du går in i appen, så kan du cykla i inspirerande miljöer ihop med tusentals andra. Detta pandemiår har e-cykling i allmänhet och Zwift i synnerhet vuxit enormt i popularitet. Kanske dags för dig också att hänga med i cykelgemenskapen online?

Läs mer

Simcamp Ljuset i tunneln
Elva simpass och 14 timmars simning med personlig feedback. Det är vad som väntar under Simcamp Ljuset i tunneln. Ett perfekt sätt att boosta dig själv och börja det nya året med bättre teknik, högre fart och full av energi. 25 feb - 7 mars (sportlovet). Vi simmar såväl i Eriksdalsbadet, som i Farsta simhall, Gubbängsbadet och Nälstabadet i Vällingby. 

Läs mer & boka

Hänt med och cykla - Mallorca i påsk
2021 är det åter dags för cykelresa till Mallorca över påsk. En eller två veckor, med boende på Sunwing Alcudia, 3-10/4 (7 d), 3-17/4 (14 d) eller 10-17/4 (7 d). Direktflyg med Ving.
En massa kunniga och inspirerande cykelguider ingår, liksom after-bike-yoga, så du ökar chansen att orka mer och hålla dig pigg hela resan. Vi kör bland annat stora bergsturen varje vecka, med buss dit och följebil på vägen.

Läs mer & boka

Skovla dig till bättre vattenkänsla

Många av er som läser detta har skovlat tidigare och kanske rent av gör det rätt regelbundet. Det är en grundövning som du alltid bör ha med. Tyvärr gör många övningen för mekaniskt. Ja, det gäller att göra rörelsen rätt för att få ut något vettigt av övningen. Här förklarar jag hur, skriver Team Snabbares huvudcoach i simning, Ulf Hausmann.

Läs mer & se filmerna

Liveaboard Kroatien i maj - simning, swimrun & yoga
Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Kroatiens härliga och varma vatten 22-29 maj 2021! Fokus är på simning och/eller yoga, samt swimrun om du vill. Du bor på en mysig och bekväm båt (Liveaboard) i ett guppande träningsparadis i medelhavet, tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning, swimrun och yoga), Ulf Hausmann (simning & swimrun) och Marika Török (yoga).

Läs mer & boka

Teknikcoaching med filmad simanalys
Intensiv boost av din simteknik, där vi börjar med att filma dig ur tre olika vinklar. Sedan blir det simteori och individuell teknikträning, med hjälp av professionelle simtränaren Ulf Hausmann. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla din simning riktigt ordentligt under denna intensiva teknikcoaching. Nästa tillfälle: 4 feb (FULLT) och 4 mars. Farsta simhall.

Läs mer & boka

Crawlkurs intensiv, 6 ggr
Känner du någon som skulle bli glad av en crawlkurs där man i liten grupp på max 8 personer lugnt och metodiskt lär sig grunderna i att simma crawl? Tur, för då kan du tipsa dem om just det, när nu succén är tillbaks. Som deltagare hittar du ett bra vattenläge, får ordning på andningen och får till ett bra drag i vattnet. Målet är att du skall få en bra crawlteknik, kunna simma längre och mer avslappnat, och dessutom kunna simma snabbare vid samma ansträngningsnivå än innan kursen. Varje gång är det ett nytt fokus, och du får hela tiden individuell feedback. 6 tillfällen på tre veckor. Farstabadet. Start för nästa kurs: 20/4.

Läs mer & boka

"Den här upplevelsen unnar jag definitivt alla!"
Det har ju varit ont om tävlingar i år, i alla fall sådana med många deltagare. Så vi vill sprida lite inspiration från tidigare tävlingar, och inte minst om vägen till målet. Här är det Andreas Bjurling som delar med sig.

Läs mer

Coachhjälp för att nå ditt mål
Om du vill bli ditt bästa jag lagom tills startskottet går på den där tävlingen du siktar på, då kan det vara bra med professionell coaching via Team Snabbare. Det gör det lättare att komma igång med goda träningsvanor, och att hålla sig motiverad och skadefri - så att du ständigt utvecklas och når dina mål.
Vi hittar lösningen som passar dig och ditt liv! Din coach anpassar hela tiden ditt träningsprogram utefter hur du svarar på träningen och efter hur ditt livspussel ser ut.
Ni kommunicerar enkelt i vår Coachtjänst, och/eller via telefon, sms eller kanske att ni rent av tränar ihop ibland. Välkommen till Coaching Deluxe.

Läs mer & boka

Teknikcoaching med filmad löpanalys
Intensiv boost av din löpteknik, där vi börjar med att filma dig ur olika vinklar. Sedan blir det löpteknikteori och individuell teknikträning, med hjälp av professionelle löptränaren Tomas Granberg. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla din löpning riktigt ordentligt under denna intensiva teknikcoaching.
Från Hellasgården kl 10:00-11:30. Aktuella datum:  28 Mar & 2 Maj.

Läs mer & bokaKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.