Team Snabbares nyhetsbrev 23 november 2018

Team Snabbares nyhetsbrev 23 november 2018

2018 november 23

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej!
Vi vill dra vårt strå till Black Friday-stacken. Därför erbjuder vi just idag, och bara idag, sjukt bra deals på sånt som gör dig piggare, gladare, starkare och snabbare. Alltså rabatt på den medicin som kallas träning och på den glädje som ligger i att få professionell hjälp med att utvecklas inom det man brinner för.

Ange koden BlackFriday2018 i kassan under fredagen 23/11 för att få 30% rabatt på träningsglädje och utveckling. Läs mer om detaljerna nedan.

Annat kul i detta nyhetsbrev:

  • Decaman - för dig som tycker att Ironman blivit för sprinteraktigt
  • Så bygger du ditt eget träningsupplägg i simning
  • Häng med på Öppen Matta med fysioterapeut Karin Hammarlid, gratis, tisdag, torsdag och lördag i samband med Simträning Deluxe nästa vecka

Happy Training!

Alla erbjudanden samlade
Här har vi samlat alla Black Friday-erbjudanden till dig. Du hittar kanonerbjudanden på simning, löpning, coaching, rörelseanalys, träningsrese-aktiviteter och kläder! Imorgon är normalpriserna tillbaks, så happy Black Friday på dig!
30% rabatt bara idag på:

Och även på detta, för dig som åker med till Tri Mallorca: 

Så gör du ditt eget simupplägg
Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann delar i detta blogginlägg med sig av hur du kan tänka kring din övergripande simträning. Han utgår från ett upplägg med tre pass i veckan. Har du tid för fyra eller fem pass så kan du lägga till ytterligare distans- eller tröskelpass. En av sakerna Ulf tipsar om är lära dig att använda klockan under ett simpass. För att få rätt variation och progression behöver du nämligen veta i vilken fart du ska simträna vad. 

Läs mer

Karins mirakel gratis på öppen matta
Nästa vecka på tisdagens, torsdagens och lördagens Simträning Deluxe (alltså 27/11, 29/11 och 1/12) har fysioterapeut Karin Hammarlid Öppen Matta. Det innebär att du har chansen att då få en snabbkoll av din status, utan kostnad. Karin gör en minimini-rörelseanalys på dig, med snabbehandling av enkla åkommor. Blir möjligt att träffa henne direkt innan respektive pass, att gå ifrån ett kort tag under passet eller efter passet.

Läs mer

Decaman - 10 ironmans på raken
Om du börjat tycka att en ironman är slentrian och behöver en ny utmaning som är lite längre kanske Decaman kan vara något för dig? 3,8 mil simning, 180 mil cykling och avslutande 42 mil löpning. Allt i ett sträck. Läs mer om tävlingen här, och om svenskarna Greger Sundin och Kristian Kristiansen, som båda vinner i längden.
Läs mer

Maldiverna - en vecka i paradiset
Häng med oss till Maldiverna 2-11 feb 2019, bo och träna direkt från båt. Vi yogar, simmar, snorklar och har det allmänt härligt ihop en vecka. Vi tar oss till de finaste ställena varje dag. Begränsat antal platser.
Läs mer & Boka

Här en liten film om hur vi hade det på årets resa. #apollosports #levlivet #maldiverna

Teknikcoaching med filmad simanalys i Farsta
Ta chansen att få en intensiv boost av din simteknik, där du först blir filmad ur tre olika vinklar. Sedan blir det simteori och individuell teknikträning, med hjälp av professionelle simtränaren Ulf Hausmann. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla din simning riktigt ordentligt under denna intensiva teknikcoaching. Nästa tillfälle: 13 december kl 20.30-22.00.

Läs mer & Boka

Därför är det svårt att ändra tekniken
I detta blogginlägg ger Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann dig en inblick i hur han jobbar och tänker kring en av de mest centrala frågorna för dig som simtränar för att bli bättre: Hur kan man veta vad just du ska göra för att förbättra din simteknik så mycket som möjligt?

Läs mer

Tri Mallorca X - häng med!
I vår blir det 10-årsjubileum för vuxendagiset med extra allt, alltså Tri Mallorca, Sveriges mest uppskattade träningsresa för triathleter och andra som gillar att bli trötta, bruna och lyckliga i gott sällskap och vacker miljö. Häng med du också!
Du kan välja mellan 7, 11 och 14 dagar i träningsparadiset. Direktflyg från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Sundsvall, Skellefteå och Umeå. 

Läs mer

Sim- & Yogaparadisresan - så var det
Här kan du både se en film om hur vi hade det under resan till Parga, Grekland i oktober, och läsa om vad deltagarna tyckte.
"Jättebra upplägg med mycket flexibilitet vad gäller både simningen och yogan som gör att man kan delta oavsett nivå. Alla instruktörer gav bra återkoppling på teknik." säger t ex Ylva Bonde efter resan.
Som deltagare fick man välja om man ville vara med på yogaresan eller simresan, eller både och. Man kunde välja varje dag vad man kände för när det låg parallella aktiviteter, t ex yogaworkshop och äventyrssimning i havet. 

Läs mer och se filmen

Coachhjälp för att nå ditt mål
Om du vill bli ditt bästa jag lagom tills startskottet går på den där tävlingen du siktar på, då kan det vara bra med professionell coaching via Team Snabbare. Det gör det lättare att komma igång med goda träningsvanor, och att hålla sig motiverad och skadefri - så att du ständigt utvecklas och når dina mål.
Vi hittar lösningen som passar dig och ditt liv! Din coach anpassar hela tiden ditt träningsprogram utefter hur du svarar på träningen och efter hur ditt livspussel ser ut.
Ni kommunicerar enkelt i vår Coachtjänst, och/eller via telefon, sms eller kanske att ni rent av tränar ihop ibland. Välkommen till Coaching Deluxe.
Läs mer

Coach + träningsresa = rabatt
På bilden ser du Marcus Hubrecht som just gått i mål i Kalmar Ironman 2018. Glad och lycklig, som man ska vara efter att ha tränat länge för att klara ett svårt mål och sedan gjort det.
Chansen till framgång ökar om man satsar lite extra någon eller några veckor om året för att nå ett genombrott. Därför får du som är coachingadept till Team Snabbare 1000 kr rabatt per träningsresa som du gör med oss, som ett led i att nå ditt mål. 
Läs mer

Månadens citat - simning

Tack vare din coaching har jag lyckats förbättra min simtid i Jkpg med hela 7:30, 2017 var tiden 41:10 och 2018 33:40. Med bättre teknik och känsla för simningen kom jag in i T1 väsentligt mycket fräschare i år än förra året vilket skapade förutsättningar för en stark cykling där jag fick en förbättring på hela 26 min.

Stephan Wallentin, som regelbundet tagit sim-PT-timmar under vinter och vår.

Så tycker andraKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.