Team Snabbares nyhetsbrev 24 september 2018

Team Snabbares nyhetsbrev 24 september 2018

2018 september 24

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Efter höstdagjämningen är det ingen idé att låtsas längre. Hösten är verkligen här. Träningshösten! I det här nyhetsbrevet får du tips om hur du håller händerna i styr när du simmar, du kan bli inspirerad av andras tävlingsbravader och kanske börja fila på dina egna planer till stordåd i det lilla eller stora. Hjälp kan du få via t ex Simträning Deluxe, som nu sprider sig även till Nälstabadet/Vällingby på lördagar.
Bonus för dig som vill satsa på coach till nästa säsong: Du får 1000 kr rabatt per träningsresa du hänger med oss på. Höstresan till Parga, Grekland (sim & yoga), Vinterresan till Maldiverna (sim & yoga) samt Mallorca i vår (triathlon och alla möjliga varianter av träning på detta vuxendagis med extra allt). Just Mallorcaresan bjussar dessutom på boka tidigt rabatt oktober ut. Hösten är här och det är dags att se framåt.

Happy Training!

Håll händerna i styr
Har du tänkt på hur du håller dina händer när du simmar crawl? Händerna är tillsammans med underarmarna de mest avgörande kroppsdelarna som du använder för att driva dig framåt, skriver Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann i detta bloginlägg.

Se filmen & läs mer

Snabb, stolt & nöjd
Läs Carolin Sedigs tävlingsberättelse från Ironman 70.3-VM i Sydafrika, där hon blev näst snabbaste svenska, trots att hon är relativt ny i sporten och på distansen.

Läs mer

Nälstabadet får Deluxesimning!
Bassängsimning Deluxe utökas i oktober så att det även går att simma med coach på lördagar i Nälstabadet, Vällingby. Olika dagar har olika fokus, men det gemensamma är att du kan få både sparring och individuell återkoppling hela tiden.

Läs mer om Simträning Deluxe

Tri Mallorca X - häng med!
I vår blir det 10-årsjubileum för vuxendagiset med extra allt, alltså Tri Mallorca, Sveriges mest uppskattade träningsresa för triathleter och andra som gillar att bli trötta, bruna och lyckliga i gott sällskap och vacker miljö. Häng med du också!
Du kan välja mellan 7, 11 och 14 dagar i träningsparadiset. Direktflyg från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Sundsvall, Skellefteå och Umeå. Boka-tidigt-rabatt och träningsglädje får man på köpet. Men de mest populära alternativen brukar försvinna snabbt. 

Läs mer

Teknikcoaching med filmad simanalys i Farsta
Ta chansen att få en intensiv boost av din simteknik, där du först blir filmad ur tre olika vinklar. Sedan blir det simteori och individuell teknikträning, med hjälp av professionelle simtränaren Ulf Hausmann. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla din simning riktigt ordentligt under denna intensiva teknikcoaching. Nästa tillfälle: 18 okt kl 20.30-22.00.

Läs mer & Boka

3 simövningar för bättre vattenläge
På filmen ser du tre övningar som hjälper dig att hitta ett bättre vattenläge, här visade av Team Snabbares Pål Török. Övningarna kan lika gärna göras inomhus som utomhus.

Läs mer & se filmen

15 min yoga för uthållighetsidrottare
I filmen kan du hänga med på ett enkelt 15-minuters-yogaprogram för uthållighetsidrottare. Ett program som du kan anpassa efter din nivå och förhoppningsvis variera lite efter eget tycke och smak. Den viktigaste träningen är den som blir av. Det gäller även yoga.

Läs mer & se filmen

Coach + träningsresa = rabatt
På bilden ser du Marcus Hubrecht som just gått i mål i Kalmar Ironman för en dryg vecka sedan. Glad och lycklig, som man ska vara efter att ha tränat länge för att klara ett svårt mål och sedan gjort det. Chansen till framgång ökar om man satsar lite extra någon eller några veckor om året för att nå ett genombrott. Därför får du som är coachingadept till Team Snabbare 1000 kr rabatt per träningsresa som du gör med oss, som ett led i att nå ditt mål. 
Läs mer

Coachhjälp för att nå ditt mål
Om du vill bli ditt bästa jag lagom tills startskottet går på den där tävlingen du siktar på, då kan det vara bra med professionell coaching via Team Snabbare. Det gör det lättare att komma igång med goda träningsvanor, och att hålla sig motiverad och skadefri - så att du ständigt utvecklas och når dina mål. Vi hittar lösningen som passar dig och ditt liv! Din coach anpassar hela tiden ditt träningsprogram utefter hur du svarar på träningen och efter hur ditt livspussel ser ut. Ni kommunicerar enkelt i vår Coachtjänst.
Läs mer

Maldiverna - bokningen är öppen
I februari kom 24 glada hem från Maldiverna, efter att ha yogat, simmat, snorklat och haft det allmänt härligt ihop en vecka. Vi bodde på två båtar och tog oss till de finaste ställena varje dag. 2-11 feb 2019 blir det favorit i repris, med begränsat antal platser.
Läs mer & Boka

Här en liten film om hur vi hade det på årets resa.
#apollosports #levlivet #maldiverna

Månadens citat - simning

Tack vare din coaching har jag lyckats förbättra min simtid i Jkpg med hela 7:30, 2017 var tiden 41:10 och 2018 33:40. Med bättre teknik och känsla för simningen kom jag in i T1 väsentligt mycket fräschare i år än förra året vilket skapade förutsättningar för en stark cykling där jag fick en förbättring på hela 26 min.

Stephan Wallentin, som regelbundet tagit sim-PT-timmar under vinter och vår.

Så tycker andraKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.